Красимир Балъков: Доволен съм от момчетата, въпреки загубата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:17 / 26.11.2009
996
Смятам, че се получи един добър мач, в който ние доминирахме - заяви на пресконференцията след мача наставникът на „акулите" Красимир Балъков. За съжаление не успяхме да реализираме положенията си и затова загубихме. Поздравявам отбора на съперника, който изигра тактически правилно мача, а и късмета в този двубой бе на негова страна.

„Черно море" ни победи ни с гол след рикушет, уцелиха веднъж и гредата. През второто полувреме се затвориха, за да задържат резултата. Ние опитахме всичко, за да променим ситуацията, но за съжаление не се получи. През цялото второ полувреме играхме в полето на съперника, но малшансът ни преследваше при завършващия удар.

„Доволен съм от старанието на момчетата и се надявам тази загуба да не натежи на психиката им - продължи мениджърът. Имаме време до следващия мач в неделя и се надявам да го изиграем добре и да го спечелим, като коригираме и някои пропуски, за които ще поговорим в съблекалнята.

„Загубихме един от шансовете си да играем в Европа, но позицията в която се намираме ни дава добра основа за преследването на тази цел в шампионата. През паузата ще анализираме обстойно показаното през есента и ще продължим да градим това, което започнахме. Имаме дългосрочна програма, от която няма да се отклоняваме.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).