Нефтохимик излиза срещу Созопол за победа без двама титуляри

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
17:57 / 27.11.2009
1140
Тежка задача ще имат в неделя футболистите на Нефтохимик. В последния есенен кръг от шампионата в Югоизточната "В" група "шейховете" се изправят срещу един от сериозните отбори в групата - Созопол. Двубоят ще се играе в Царево, тъй като стадиона на Созопол се ремонтира. "Зелените" са пети в класирането с 32 точки, а съперника им е на следващото - шесто място и само с една точка по-малко. Футболистите Нефтохимик ще гонят победа и се надяват да зимуват на третото място при грешки на Левски Карлово и Стамболово, които играят съответно с Хеброс и лидера Марица.

Двама титуляри ще пропуснат двубоя поради травми, съобщиха за Burgas24.bg от клуба. Извън терена ще останат Станимир Димитров и Красимир Илиев. Всъщност бройката от само двама в лазарета може да се приеме за добра новина, тъй като през целия есенен сезон "шейховете" бяха преследвани от лош късмет със здравословното състояние на футболистите и на моменти играха с повече от половин състав юноши. Двубоят Созопол - Нефтохимик е в неделя от 14:30 часа на стадиона в Царево.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).