Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Георги Марков: Украйна бе прелъстена и изоставена
Автор: Десислава Томева 13:13 / 25.02.2022Коментари (23)1090
© БГНЕС
Бившият конституционен съдия и депутат Георги Марков написа интересна историческа интерпретация за случващото се в Украйна.

Ако някой не знае от кога датира проблемът и кой "прелъсти и изостави" Украйна,  Георги Марков ще обясни:

"Украйна - прелъстена и изоставена

1. Голямото прелъстяване бе 2014 г. САЩ и НПО-та на Сорос, заедно с камерите на CNN, свалиха чрез преврат законно избраното украинско правителство като проруско.

Главни действащи лица са вицепрезидентът Байдън, Виктория Нюланд и Сорос. Нюланд заповядва на американския посланик премиер да не е Кличко, а Яценюк.

Сорос пък му казва, че Обама е много мек и не може да се оправи с Путин.

На помощ идва Саакашвили, който води снайперисти в черни дрехи и от хълма започва стрелба, която CNN предава на живо. За ужас на министърката на външните работи на Естония, която е на площада, те убиват и протестиращи, и полицаи.

В резултат в Украйна идва проамерикански режим, но страната губи Крим. Най-намазва синът на Байдън, който влиза в борда на голяма украинска компания за 50 000 долара на месец. В книгата си признава, че ги харчи за наркотици, мацки и алкохол.

2. В 2022 г. Байдън, вече президент, отново подхвана Украйна и обедини Европа срещу Путин. След геноцид в Домбас и Луганск преди 8 години руснаците нанесоха военен удар, след който Украйна понася жертви, щети и ще загуби още територии.

Байдън се отказа от военна защита на украинците.

Украйна бе прелъстена и изоставена.

3. Какво да казваме на децата си за войната? Същото, което за бомбардировките на САЩ над Сърбия 1999 г., войните в Ирак и пр. Международното право е едно - и за Русия, и за САЩ, и за Китай.

Щеше ли да има война в Украйна, ако президент бе Тръмп? Според самия Доналд Тръмп - не. Той вече направи изявление, че би се разбрал с Путин.

Щеше ли да има война, ако германски канцлер бе Меркел? Според Борисов - не! БОЙКО е прав!

Байдън успя да противопостави останалия без лидер ЕС на Русия, но я съюзи с Китай, Индия, Иран и при неутралитет на Турция.

Това са фактите - имало едно време една Украйна.

P. S.: Стана ясно, че Западът не може да спаси Украйна с военна сила, а чрез санкции срещу Русия. Но НАТО е военен съюз, а не Сметна палата, нали?", написа Марков във Фейсбук.



Още по темата: общо новини по темата: 4309
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
предишна страница [ 1/719 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Георги Марков веднъж да каже самата истина но едва ли някой ще го разбере.Това което прави БайДън ще е комедия .Русия никой вече не може да я върне.Ще чакат Тръмп да се върне на власт.
0
 
 
НЕ разбирам нещо....И ТАКА ДА Е (въпреки, че не е така)! И ТАКА ДА Е! Ми направи го и ти БЕ тоз майдан! Ама ВОЙНА....пълномащабна....с 100 000 - 150 000 наемника, които ги е срам да си залепят руското знаме на гърдите/раменете и танковете? Да нападаш съседа, защото какво??? Другият лагер бил спретнал майдан?.....хахаха, не не не се връзва в нормално мислещия мозък. Е виж, в другия - в лудия всичко е точно! Украйна никак не е изоставена и постепенно се разбира много ясно...просто е по-бавно и предпазливо. Не ви ли направи впечатление първите 2 дена как Зеленски натъртваше, че са САМИ? Е това САМИ вече го няма в последните дни, а в първите беше за ВАС - руски проксита и ПУТИН! Украйна НИКОГА не е била сама....
-1
 
 
Ах колко ПРАВ е Георги Марков. Прав до БОЛКА. Ама какво да им обяснява на днешните ПВЕВДО момченца които не знаят какво е значението на думата КАЗАРМА. Браво на Георги Марков! Кирчо да вземе да се научи поне малко от него. Но той горкият да бяга срещу него НИКОГА ама НИКОГА няма да го стигне в които и да е от следващите животи. Айде сега започвайте с плюнките и хейта неграмотници жалки.
+1
 
 
Агент Николай няма срам, но това е характерно за всички руски мекерета.
0
 
 
Ченгето осъжда НАТО, че не влиза в Украйна, за да започне Трета световна война? Умопомрачението на бащицата вече поразява и феновете му.
+1
 
 
Какво да каже един сътрудник на ДС? Ето го истинското СДС създадено от ДС и КГБ.Докато не измрат тези уроди България няма да върви напред!
+1
 
 
Колко прости (не лекомислени) хора живеят в България, не мога да повярвам! И този е завършил право?!? Ама има една приказка, прост народ-слаба държава! И фактите го доказват. С пълна сила!!!
-1
 
 
Забравил е да спомене как Хилари пие детска кръв.
-2
 
 
Нагледен пример какви идиоти е раждал партийния режим.
+2
 
 
Индия и Иран са с Русия ,колкото и твоя Орбан е с Путин. Иска му се ,но не му стиска. Най добре е да се мъчиш да седнеш на два стола. Хем с Брюксел и Вашингтон ,хем с Путю. Като натовските ни потници ,Радев и Янев. И ти политиканска мастийо. 21век ако тръгнеш да водиш войни с луд с атомно оръжие ,ще ти обясня къде ще отидеш!!! Да оправдаваш едно кгбЕйско ченге е само ,защото и ти си такива. В Косово акцията беше на НАТО ,не само на САЩ. И ако не си забравил ,НАТО доста време изчака и при войната с Хървати и в Босна ,за да види до къде ще стигне гнусотията на Милошевич. Просто го спря щото щеше да стане Балканска война ,а война на Балканите е фитила за Световна. и*ахти тъпия боклук.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: