Поредна загуба за "Черноморец-Бургас", този път от Локо София

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
21:29 / 29.11.2009
2326
Поредна загуба записа отборът на "Черноморец-Бургас", като този път "акулите" паднаха от Локомотив София с 0:2. Тимът на Краси Балъков не отстъпваше на съперниците си от столицата, но в предни позиции не успяха да реализират положенията си. За разлика от тях, нападателите на Локо се възползваха по най-добрия начин от възможностите си и вкараха два безответни гола чрез Зоран Балдованлиев.

И двата тима се защитаваха добре и повечето ситуации дойдоха след статични положения и далечни удари. При тези ситуации обаче футболистите на "Черноморец-Бургас" нямаха шанс и не успяха да реализират голове, въпреки многобройните удари, които отправяха по посока на противниковата врата. Вратарят на Локо Галев също се намесваше сигурно във важните ситуации. Двете попадения паднаха през втората част. Първия дойде при грешка в защитата, а при втория "акулите" вече бяха с човек по-малко.

В 57-ата минута Мартин Камбуров центрира добре и опитния нападател на Локо Зоран Балдованлиев не сгреши от близо, оставен необезпокояван да стреля с глава. При ситуацията неубедително се намеси и вратаря Паскал Борел, който остана на голлинията и позволи на Балдованлиев да играе с топката, въпреки че на практика нападателят бе на 3-4 метра пред него.

Малко по-късно "акулите" останах с 10 души на терена, което на практика реши двубоя. Картонът бе даден на Кардосо за фаул, извършен срещу откъсващия се Мартин Камбуров. В 71-ата двубоят окончателно бе решен с нов гол на Балдованлиев. Той получи добър пас и отново сам в наказателното поле необезпокояван стреля от 10-ина метра и матира Борел за втори път, оформяйки крайното 0:2. В края Балдованлиев можеше да вкара и трети гол, но не успя да вкара на празна врата.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).