Орлин Старокин: Имахме нужда от тази точка, за да си оправим самочувствието

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
21:43 / 06.12.2009
899
Юношата на ЦСКА и настоящ футболист на Черноморец Бургас Орлин Старокин призна за натрупания негативизъм сред футболистите заради натрупаните загуби и заяви, че днешната спечелена точка от "Армията" ще донесе нужното самочувствие. Ето какво каза още той:

Спазихме техническите указания на г-н Балъков. Добре дойде тази една точка, тъй като бяхме навлезнали в серия от загуби. Не че нямахме нужното настроение, но все пак нямахме нужното самочувствие, за това сме доволни и от тази една точка.

Играл съм за този клуб, израстнал съм тук, но сега съм собственост и съм футболист на Черноморец и се раздадох на максимум. Пожелавам успех на футболистите на ЦСКА за напред.

Не мога да коментирам слуховете за интерес от страна на ЦСКА към мен. До сега лично с мен никой не е разговарял, тъй че по тази тема единствено могат да говорят г-н Балъков и г-н Бобич.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).