Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Betway България определи Шарл Леклер за фаворит в Саудитска Арабия
Автор: Екип Burgas24.bg 22:32 / 23.03.2022Коментари (0)376
©
Сезонът във Формула 1 започна с гръм и трясък през изминалия уикенд и под прожекторите в Гран при на Бахрейн тотална доминация на пилотите на Ферари донесе дългоочаквана радост на тифозите им по цял свят. Шарл Леклер грабна победата, а Карлос Сайнц финишира плътно зад него, оставяйки Люис Хамилтън трети. Betway България няма да пропусне да зарадва своите потребители с нова порция отлични коефициенти за победител в предстоящата гонка по улиците на Саудитска Арабия от кръг номер две.

Очаквано, след невероятно силното си състезание на "Сакир“, Леклер е фаворит на букмейкъра за още една победа в пустинята. Монегаскът е с кофициент от 2.37 да пресече финалната права първи. Ферари показа, че има както линейна скорост, така и нужното притискане, което да направи колата стабилна и много опасна за съперниците им.

Световният шампион Макс Верстапен е зад Леклер в списъка с фаворити на световния букмейкър за Betway България. Нидерландецът и неговият съотборник Серхио Перес претърпяха сериозен крах след като в рамките на две обиколки получиха идентични проблеми със задвижващата система и трябваше да отпаднат от състезанието в Бахрейн. Сега Ред-Бул ще искат да се реваншират пред феновете си на писта, на която бяха силни преди по-малко от четири месеца. Макс е с коефициент от 2.50 за победата, след като показа много силно темпо и на "Сакир“ преди да получи проблема в болида си.

Последният пилот, който получава ставка от Betway под 10.00 е вторият пилот на Ферари – Карлос Сайнц. Негов успех ще умножи залозите 8.00 пъти. Испанецът призна след финала в Гран при на Бахрейн, че не се е чувствал на 100% в колата си и имал още темпо, което просто не е успял да използва, заради лоша настройка на болида. Можем само да предположим на какво е способен Карлос с отлично организирана кола, щом с лоша такава финишира втори и то пред Люис Хамилтън. Голямата битка в Саудитска Арабия започва в 20:00ч. българско време в неделя и определено ще ни донесе куп емоции като откриващия кръг в Бахрейн.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: