Камбуров: Няма шанс да отида в друг български клуб

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:24 / 11.12.2009
1233
Нападателят на Локомотив Сф Мартин Камбуров сподели, че няма шанс да премине в друг български клуб през зимната пауза. Слуховете пращат Марто в Черноморец, Левски и ЦСКА, както и в отбори от чужбина.

"Току-що говорих с г-н Гигов и той ми потвърди, че много трудно бих преминал в друг български отбор. По-скоро има вариант за чужбина, но офертата трябва да задоволи както Локомотив Сф, така и мен. На този етап знам, че има интерес, но нищо повече. Така че, аз се виждам и напролет с екипа на Локомотив Сф", заяви голмайсторът.

Свиленградчанинът, изгрял с екипа на Локомотив Пловдив, където стана шампион на България, смята, че би сформирал отличен тандем със завръщащия се в отбора Цветан Генков. „Би било добре и аз, и Балдовалиев да имаме още по-голяма конкуренция в атака. Генков е съвсем различен тип нападател от мен. По-бърз, играе в дълбочина, така че качествата ни няма да се дублират, а напротив - ще се допълват", обясни той.

Камбуров добави, че е изгладил противоречието си с феновете на Локомотив Сф, след като поздрави привържениците на Локо Пд в миналия мач. "Говорих с шефа на нашия фенклуб. Обясних му, че нямам нищо против феновете на Локо Сф и ще давам всичко от себе си, за да ги радвам и занапред, така, както и ръководството."

Камбуров се надява Локо Сф утре да победи Славия за купата. "За нас този мач е много важен, защото се паднаха и други двойки между силни отбори. Ако бием Славия, ще имаме сериозен шанс за финал в турнира. Смятам, че напоследък срещу „белите" ни гонеше карък и изпускахме много положения. Надявам се сега това да се промени", завърши играчът.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).