Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Гочето: В Несебър има потенциал, ще се борим за А група
Автор: Екип Burgas24.bg 09:15 / 16.12.2009Коментари (0)1051
© Burgas24.bg
Новият старши треньор на Несебър Георги Василев даде  интервю малко след назначението си, в което говори за предизвикателството, което го чака в Източната "Б" група. Гочето заяви, че не се притеснява от това, че ще работи в по-ниското ниво на българския футбол, но призна, че целите на отбора са промоция в А група.

„Спазвах ред, исках ръководството на Несебър да съобщи решението си. Радвам се, че ще работя в България, не се притеснявам от факта, че Несебър е във втора лига или че имам повече претенции. Аз искам да работя и ще съм радостен, ако хората, с които говорих, намерят развитие и ще се поздравим с успех", заяви Гочето.

„Аз живея от няколко години в Несебър, на 50 метра от стадиона, когато съм в България, и имах възможност да наблюдавам развитието им. Мисля, че вървят по успешен път, има потенциал. Самият факт, че Несебър е на второ място с една точка от първия показва амбициите".

Василев призна, че единствената цел на отбора е класиране в А група през следващия сезон: „Друга алтернатива не съществува, те живеят с тази надежда, затова направиха връзката с мен, с надеждата, че с обща помощ ще успеем да заемем една от първите две места".

Относно предстоящата си съвместна работа с Андрей Желязков, Гочето коментира: „Мисля, че не е тайна - човек има доверие в хора, стреми се с тях да реализира плановете си. Смятам, че съвсем нормално е неговото присъствие в Несебър, там има и други хора, които заслужават доверие, имам предвид изпълнителния директор Христо Христов, а и привързаността на кмета на града, община Несебър е стабилна община".

„За подготовката съм готов с плана, имам всичко уточнено. Несебър е отбор от втора лига и не всичко се реализира толкова лесно. Несебър е на едно ниво стабилен финансово. Определени са мачове, прегледи. Аз разчитам много на тези хора, които сега са футболисти на Несебър, виждам че има потенциал в този отбор. Знам, къде са евентуално недостатъците в играта, ако правим селекция ще е на конкретни постове, които смятам за невралгични".

Относно възможността Александър Александров - Кривия да заиграе в Несебър, опитният специалист заяви: „Александров е голямо име за нашия футбол, с най-голямо удоволствие бих го посрещнал тук, никога не ме е притеснявало да работя с по-особени характери, но тук остава едно „но" с неговото желание. Говоря по принцип и не мога да кажа, че се правят някакви сондажи, а и мисля, че е правилно да се говори за нещо, което е далече от неговото реализиране".

„Една от причините за състоянието на нашия футбол е, че доста от опитните треньори стоят извън играта. Прекалено леко се приема мисълта, че хора с дълъг опит някакси бързо омръзват за претенциите в българския футбол и по-точно за някои президенти. Не е ли по-добре да има съчетание на хора с по-голям опит? Аз имам самочувствие, че когато съм водил отбори в България, все пак резултатите са доста над това ниво сега".

В края на интервюто, Гочето коментира и конкуренцията в Източната Б група: „Тук битката е доста сериозна. Дунав набра скорост и показа сериозна класа, особено в мачовете на чужд терен. Калиакра последните кръгове също показва, че е с голям потенциал. Спартак Варна със загатването, че нещата отиват към положително решение около бъдещето на Спартак определя една четворка, която да се надяваме ще създаде интрига и напрежение около двете места и ще бъде интересно първенството в Източната Б група", завърши Василев.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 5
21.02.2011
10.02.2010
09.02.2010
27.01.2010
15.12.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас спря Яник Синер за първи финал на Ролан Гарос
Букмейкърите предсказват финал за чудото в женския тенис на Ролан Гарос
Александър Зверев е фаворит на букмейкърите за полуфинал на Ролан Гарос
Братовчедът на Григор Димитров впечатли с отиграване на Ролан Гарос
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Яник Синер

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: