Бременната съпруга на Георги Костадинов: Лепна ми COVID-19 и сега изкупува греховете си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:20 / 20.06.2022
3375
Радост Тодорова, бременната половинка на футболния национал Георги Костадинов, разкри в "Инстаграм", че също е с COVID-19. Тя сподели, че се е заразила от мъжа си, който даде положителна проба за коронавирус след завръщането си от Грузия. Въпреки че веднага се изолира, Георги Костадинов е заразил и любимата си Радост. Двамата трябва да станат родители в средата на лятото. В социалните мрежи красавицата показа как Георги бърка ястия.

"Имам си шеф готвач, който ми домъкна COVID-19 и сега изкупува греховете си", написа Радост Тодорова. По-късно добави: "Трябваше да ни тресне короната, за да му видя очите за повече от два дни – не се оплаквам".

Съпругата на халфа се бори героично с вируса, а последната й история гласи: "Врачанската пиратка Радка камичето потрепа короната за ден и половина и вече е пушка. Да не ме мислите".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).