Волейболистът Александър Николов няма да играе във всички мачове в Полша

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:56 / 04.07.2022
638
Младата звезда на българския волейбол Александър Николов няма да играе във всички мачове в турнира от Лигата на нациите в Гданск. Причината е проблем в рамото.

"Трябва много да внимаваме как ще ползваме Алекс. Той се чувства добре, но лекарите препоръчват да не играе във всички мачове, за да не се влоши. Трябва да го пестим", коментира треньорът Николай Желязков

Контузиите на Георги Сеганов и Слави Гоцев са отшумели и двамата са на 100 процента готови.

"Условията в Полша са много добри, както сме и очаквали. Пътуваме повече до залата, но това не е никакъв проблем. Организацията е на топ ниво", добави още той.

България стартира утре срещу Италия от 18:00 часа.

"Ще е изключително тежък мач. Италианците са световна сила и са с най-силните си състезатели. Важното е ние да играем по най-добрия възможен начин", каза Желязков.

В четвъртък е дуелът ни със Словения също от 18 часа. След това се изправяме срещу Нидерландия от 15 часа и завършваме ден по-късно по същото време срещу Китай.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).