Назначиха Благо Митрев в управата на Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
17:08 / 14.01.2010
2174
За рокада в управлението на Нефтохимик научи Burgas24.bg. Благомир Митрев е новият изпълнителен директор на клуба и заменя на този пост Милен Георгиев. Новият директор до сега е работил в школата на Берое, но в началото на седмицата напусна и вече ще се занимава само с бургаския клуб. Митрев е изкарал 12 сезона в Нефтохимик, бил е футболист, помощник и старши-треньор в различни етапи от кариерата си. Изпълняващият досега длъжността изпълнителен директор Милен Георгиев ще продължи да помага с каквото може. "Всички работим за каузата на Нефтохимик. Решихме, че така ще съм най-полезен и ще работим най-добре по този начин. Аз имам и друг бизнес и не мога да се отдам изцяло на отбора, както би го направил Благо", каза Милен Георгиев.

"Подготовката на отбора продължава, пазим стадиона в Долно Езерово и имаме късмет, че си имаме море да тренираме на плажа. Водим тренировки и в залата в Меден Рудник. Целта ни е да натрупаме сила в краката. Смятам, че пролетта ще сме доста по-подготвени, от колкото през есента", добави Милен, който вече ще се изявява основно на терена за бургаския тим.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).