"Акулите" започнаха убедително предсезонните контроли

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
21:18 / 18.01.2010
1968
При непрестанен снеговалеж и силен вятър, отборът на „Черноморец - Бургас" спечели с категоричното 5:0 първия си двубой срещу тима на Созопол. Въпреки студеното време близо стотина привърженици на футбола от Бургас, Поморие и Созопол бяха дошли на стадиона, за да видят първите изяви на своите любимци. Мачът започна в добро темпо като и двата отбора се опитваха да играят технично и рационално.

Отборът на Красимир Балъков владееше изцяло инициативата и диктуваше темпото. В началните минути пропуски направиха капитанът Пламен Крумов и Цветомир Цонков. В 22 минута Костадин Дяков центрира към наказателното поле и Кръстев с глава откри резултата за бургазлии.

Малко след това тройна комбинация Дяков - Крумов - Тошев, завърши с техничен удар на младежкия национал, който красиво прехвърли вратаря на Созопол за 2:0. В 42-та минута с красива ножица капитанът Крумов доведе нещата до класическото 3:0. До края на полувремето „акулите" сътвориха още няколко добри атаки, но те завършиха без гол.

През второто полувреме Красимир Балъков пусна в игра нова единайсеторка, в която личаха новите играчи Андре и Габриел. Хектор Гонзалес покачи след пряк свободен удар в 55 мин. на 4:0, а Фернандес добави за крайното 5:0 след центриране на Зайц и изстрел с глава. Преди това арбитърът отмени гол на Фернандес поради засада, а Карбони уцели страничната греда от 7-8 метра.

Отборът на „Черноморец - Бургас" игра с много настроение, а играчите се радваха на всяка добре завършена атака. Чест прави на гостите за откритата и технична игра, а мачът премина при много спортсменско поведение от страна и на двата отбора.

Следващата контрола на отбора е в четвъртък, когато съперник на черноморци ще бъде тимът на един от лидерите на Югоизточната „В" група - Равда.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).