Мачът Левски - Хамрун няма да се преиграва

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:44 / 16.08.2022
503
Левски - Хамрун Спартанс няма да се преиграва, съобщиха от "синия" клуб в официалния си сайт. От Апелативната комисия на УЕФА са изпратили писмо, с което уведомяват Левски за решението си. Както е известно, малтийският тим елиминира "сините“ след дузпи в мача помежду им от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

От "Герена“ обаче представиха доказателство за фактическо нарушение на правилата при втория гол на съперника в редовното време на двубоя и подадоха жалба с искане двубоят да бъде преигран. Тогава футболист на Хамрун навлезе дълбоко в половината на Левски преди да е даден сигнал за подновяване на играта от центъра, при което последва атака, при която гостите вкараха гол.

Още от началото се знаеше, че шансовете за успех са минимални, но УЕФА все пак свика Апелативната комисия на централата да разгледа случая.

"Левскари,

Протестът на "ПФК Левски“ бе отхвърлен от председателя на Апелативната комисия на УЕФА като "недопустим“.

Решението по случая е без мотиви", написаха от "синия" клуб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).