"Черноморец-Поморие" привлече халф от "Левски"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:59 / 20.01.2010
1025
„Черноморец-Поморие" се подсили с футболист на „Левски". В състава на петите в класирането на Източна „Б" група е привлечен 20-годишният полузащитник Георги Чакъров, който през есента беше преотстъпен от „сините" на „Спортист" /Св/ и игра в 4 мача от първенството на „А" група. Халфът действа в дясната зона на терена с атакуващи функции.

Чакъров е седмото ново име в зимната селекция на поморийските „акули". Другите попълнения са Емил Копаранов и Тодорин Димитров от „Етър" /ВТ/, Станимир Митев от „Несебър" и тримата възпитаници на собствената школа Крум Стоянов, Живко Петков и Антон Иванов, който се завърна от „Сливен".

Вероятността за още трансфери е минимална, тъй като старши треньорът Петър Хубчев изпълни почти на 100 процента намеренията си да разполага с по двама конкурентни изпълнители на всеки пост.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).