Балъков и Груев бележат в двустранна игра

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:52 / 22.01.2010
1127
Мениджърът Красимир Балъков и неговият помощник Илия Груев взеха участие в двустранната игра, която проведе отбора на „Черноморец - Бургас" на стадиона в Поморие тази сутрин. Мачът премина при изключително добро настроение и висока резултатност, като не излъчи победител - 6:6. И двамата треньори, които бяха сред най-активните на терена, записаха имената си сред голмайсторите. След победата над Равда в контролния мач игран снощи с 4:1, сутрешното занимание бе за тонус и възстановяване.

Радостното е, че в тима няма контузени състезатели. Единствено капитанът Пламен Крумов е с лека настинка и пропусна мача игран вчера. Той ще тренира само във фитнеса до понеделник, като лекарския щаб очаква дотогава, той да е напълно възстановен и да се включи наравно със съотборниците си в заниманията на отбора.

„Акулите" продължават да тренират според предварителния план на спортно-техническия щаб. Отборът навлезе в третата седмица от началото на своята подготовка. Играчите се чувстват добре, контузени няма. До момента са привлечени двама нови футболисти, които напълно оправдават доверието в досегашните две контроли.

В края на следващата седмица „Черноморец - Бургас" ще замине на лагер в Анталия, където предстои да изиграе четири срещи с авторитетни европейски отбори.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).