Започваме! 11 060 зрители очакват България при старта на Световното срещу актуалния шампион

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:21 / 26.08.2022
610
Мъжкият национален на България стартира тази вечер участието си в световното първенство по волейбол. Нашите излизат в Катовице срещу домакина Полша от 21,30 часа. Единствено Тодор Скримов няма да може да играе заради контузия.

Нито едно свободно място няма да има в зала "Сподек Арена“, тъй като още преди седмица всичките 11 060 билета бяха разпродадени. Очаква се тимът ни да е подкрепян от няколко десетки най-верни свои привърженици.

Преди мача домакините са организирали церемония по откриване на световното първенство. Ще има танцово шоу, което да подгрява публиката. Полските фенове са особено пламенни, а отборът им се гордее в момента като актуален световен шампион.

"Сподек Арена“ е била домакин на големи спортни събития в историята. Освен по волейбол залата е приела и световно първенство по хокей на лед. В "Сподек Арена“ концерти са изнасяли идоли като Металика, Дийп Пърпъл, Пърл Джем, Жан Мишел Жар и Майк Олфийлд.

В неделя нашите се изправят срещу САЩ, а във вторник – срещу Мексико. И двата мача започват в 18,30 ч. Всички двубои ще бъдат предавани пряко по МАХ Спорт 1. Според регламента на световното първенство на осминафинал продължават първите два във всяка от шестте групи. Четирите най-добри трети също ще участват в елиминационната фаза.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).