"Акулите" направиха равен с Рапид (Виена) в контрола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
18:15 / 01.02.2010
1966
"Акулите" записаха престижно реми, срещу шампиона и лидер в класирането на австрийското първенство „Рапид" Виена. Мачът се игра при отличен терен и слънчево време на централния терен на стадион Емир хан в Сиде.

Красимир Балъков заложи на два различни състава през двете полувремена. През първата част австрийците създадоха няколко опасности пред вратата на Паскал Борел, при една от които след разбъркване в наказателното поле и изстрел от около 15-16 метра Кристофър Дразан откри резултата. На няколко пъти Мартин Тошев и Пламен Крумов опитаха да се измъкнат от защитниците на „Рапид" и да изравнят, но ударите им не уцелиха вратата.

През второто полувреме играта стана по-бърза, а отборът на „Черноморец - Бургас" започна настойчиво да търси изравняването на резултата. Хайри, Карбони, Морис и Да Силва опитаха удари от различно разтояние, но без успех. В 89-та минута защитник на Рапид извърши нарушение на границата на наказателното поле. Зад топката застана Педриня, който технично изпълни заучено положение и сервира топката на главата на Габриел Атц, който изравни резултата.

Така отборът на Красимир Балъков постигна равенство в един оспорван и динамичен двубой, срещу силен съперник. Следващата контрола на „акулите" е на 4 февруари в Белек, където съперник ще бъде тимът на „Динамо" Букурещ.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).