Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Даниел Митов: Планираме създаването на държавен фонд за подпомагане на млади семейства при закупуване на жилище!
Автор: Пламена Николова 14:44 / 30.08.2022Коментари (1)828
© Burgas24.bg
Моя лична амбиция е създаването на държавен фонд за подпомагане на млади семейства при закупуване на първо жилище. Това съобщи във Варна Даниел Митов, водач на листата на ГЕРБ/СДС от 3 МИР за предстоящите извънредни парламентарни избори, предаде репортер на Varna24.bg

"Представяме ви отборът, с който тръгваме към категорична победа на предстоящите парламентарни избори. Четвърти поред за година и половина. Предвид безвремието и хаоса, поради безхаберието, поради голямата подмяна и измама, наречени промяна, ГЕРБ тръгва с отбор, който предрича категорична победа. Листата ни е с 30 кандидата, водач е Даниел Митов, зам.-председател на ПП ГЕРБ, два пъти външен министър, политик с ясна външно атлантическа ориентация. Втори е бившият спортен министър Красен Кралев, а след тях Павел Христов, Славена Тачева, Бранимир Балачев.

ГЕРБ ще продължи да работи по проектите, които са от стратегическо значение за Варна. Проекти, които бяха умишлено саботиране от ПП. Дали поради незнание, липса на въображение или от обикновена наглост, някои "промянаджии" нагло си ги преписват по арогантен начин, но това е нормално, когато кражбата ти е втора природа. Проектите, които ще са приоритетни и отварят града към морето и свързват бизнеса с науката и иновациите са шест. Довършването на АМ "Хемус", започване изграждането на АМ "Черно море", свързано непосредствено с втори мост над езерото, новата Индустриална зона, изграждането на лекото метро, което да свързва града, летището и индустриалната зона, разширяването на булевард "Цар Освободител", доставката на новите 60 електробуса, подобряване чистотата на въздуха. Тези проекти са конкретни решения, не предизборни обещания. Готов е общинският план за интегрирано развитие на Варна с 10-годишен хоризонт. Искаме да превърнем Варна в зелен град с кръгова икономика и най-добър град за живеене", коментира кметът и лидер на ГЕРБ за Варна Иван Портних.

Павел Христов представи пълния списък на кандидатската листа на ГЕРБ/СДС за предстоящите избори на 2 октомври.

"Тръгваме в кампанията със самочувствието на политическата партия, която знае как да решава кризи. Наясно сме с тежкото състояние, в което се намира държавата в момента. Тръгваме с решения за няколко животрептящи проблема. Знаем как да се намали цената на ел. енергията за бизнеса и потребителите. Знаете колко е тежко състоянието на бизнеса, няма голям производител, който да не е на ръба на оцеляването, пред затваряне са много от тях. Знаем ка да осигурим газ на прилични цени, същото важи за горивата. Излишно надутите цени на горивата трябва да бъдат регулирани, така че да не тежат на бизнеса и гражданите. 

Другата кауза, с която лично съм се ангажирал, е подпомагане на младите семейства. За нас като партия семейството е основна единица в конструкцията на обществото. За да подпомогнем младите семейства се ангажирам да разработим законопроект, с който да се учреди държавен фонд за подпомагане на младите семейства при закупуване на жилища. Ако искаме младите хора да не ходят по чужбините да събират пари за дом, трябва да подпомогнем младите да останат тук и отгледат децата си. Това е едно от най-важните за мен неща.

Инфраструктурите проекти бяха блокирани от т.нар. промяна. Тя е промяна, но за по-лошо. Затова АМ "Хемус" е приоритет. Варна, морската ни столица, е все още откъсната от Северна България. Всички измислици, на които се наслушахме, се убедихте, че са откровени глупости. Проверяваха, проверяваха и никой нищо не откри. Затова ли близо две години цялата работа по "Хемус" е спряна? 

Асен Василев предлага бюджети, които помпят инфлацията. Той не си дава сметка, че неговите теории са неприложими в нашите условия. Отдалечиха ни от еврозоната, това е важно за банковата ни система и икономиката ни. Еврозоната е котвата на стабилността. Натам трябва да вървим и сме единствените, които можем да гарантираме влизането в Еврозоната. Да се надяваме, че държавата не е счупена до степен такава, че да се забавим, докато я поправяме. Хората са наясно, че така не може да продължава и станаха свидетели на измама", коментира Даниел Митов.

Повече вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 845
22.02.2023 »
26.01.2023 »
27.12.2022 »
26.12.2022 »
15.12.2022 »
10.12.2022 »
предишна страница [ 1/141 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.08.2022 г.
0
 
 
Тези палячовци пак ще си плащат за рахата
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: