Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Бобич: До две години трябва да сме на върха в България
Автор: Екип Burgas24.bg 16:43 / 04.02.2010Коментари (6)897
©
Черноморец (Бургас) стартира многомилионен и дългосрочен проект, което е нетипично за клуб от Източна Европа. Пред интернет-сайта sportnet.at изпълнителният директор на клуба Фреди Бобич говори какво представлява Черноморец, работата си и амбициите за пробив в Европа. Бобич обяснява, че идеята е първо да се поставят основите, а след това да се търсят постиженията.

"До две години трябва да сме на върха в България и да се преборим с традиционните клубове от София. В момента сме в средата на първата година и заемаме 4-о място, можем да се преборим за участие в турнира Лига Европа. Изграждаме нова тренировъчна база, младежка академия, нов мърчънздайзинг- нормални неща за Германия и отчасти за Австрия. "Никой не е застрахован човекът с парите един ден да каже: Повече не искам. Но някои неща просто няма как да бъдат спрени, защото ще се загубят много повече пари, отколкото ако бъдат довършени.

Журналистът заявява, че в Австрия доста често хората с парите се месят в спортно-техническата работа. Бобич обаче заявява, че при Митко Събев това няма как да се случи. "Всички спортни въпроси се решават от мен и от Красимир Балъков. Разбира се, ние споделяме с Митко Събев нашите виждания, защото е нормално да знае в какво инвестира парите си. Той е много отдаден". Още повече, че повече от 10 фирми инвестират, според Бобич в проектите на Черноморец.

Той се занимава с цялата административна работа, както и заедно с Красимир Балъков си поделя отговорността по селекцията и трансферите. "Имаме връзки и използваме мрежата си от тези връзки, за да намираме таланти и играчи от първия отбор, допълни Бобич.

Източник: sportnet.at







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Успехите са въпрос освен на всичко друго и на манталитет. Без високи цели няма успех. Така че успех, Фреди!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: