Шокиращ кадър от Катар: Ето къде ще настаняват фенове по време на Световното

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:04 / 21.09.2022
630
Световното първенство в Катар започва в средата на ноември. Фотографии,  разпространени в интернет обаче показват, че нещата на място не изглеждат никак обнадеждаващо за феновете, които са избрали настаняване в специалните комплекси, изградени от домакините. Журналистът Иън Хърбърт обиколи предлаганите кабини за настаняване на фенове, както и фен селищата, в които са издигнати палатки за запалянковците. Ето какво написа той в Туитър:

"Настаняването буди истинско безпокойство. Кабините за фенове все още се строят на мястото, което видях. Това е огромен, бездушен комплекс с безкраен набор от идентични контейнери. Не е ясно къде ще бъдат съоръженията за хранене“.

Според него лагерите за фенове яма да бъдат завършени скоро. Както е известно, освен настаняване в хотели, традиционно се предлага и настаняване в контейнери или палатки във фен селища на няколко места в градовете-домакини на първенството.

Журналистът Иън Хърбърт посети местата за настаняване в Катар, като за мачовете вече има продадени 2 млн. билета. Той твърди, че именно настаняването е най-големият проблем за организаторите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).