Домакините организират специална вечер за "aкулите"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:20 / 11.02.2010
1010
Последната вечер от лагера на „Черноморец-Бургас" в Анталия, ще бъде по-особена. Домакините са приготвили специално меню, включващо избрани деликатеси, рибни ястия и много от националните си сладкиши. До момента футболистите на бургаския тим са сочени за пример от персонала на хотела.

Любезните домакини отредиха единствено на отбора от Бургас, специална зала, в която да се храни. Освен това те набавиха и мултимедия за извършването на специализираните занимания на отбора, които се проведоха в хотел Сенсимар. По-специалното отношение към българския тим е породено от факта, че мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков е от години в отлични отношения с хората от швейцарската фирма организирала цялостната подготовка на отбора.

През миналия сезон „акулите" току - що поети от Балъков, оставиха много добри впечатления у домакините. От своя страна спортно - техническото ръководство на бургаския тим няма никакви забележки към организацията на подготвителния лагер и няма да е никак учудващо, ако и следващата година, спортен комплекс Емир хан бъде избран за пореден път за база за зимна подготовка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).