Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цитиридис не ще да става татко
Автор: Екип Burgas24.bg 11:50 / 10.10.2022Коментари (0)550
©
Боряна Братоева и Николаос Цитиридис имат връзка повече от половин година. Те дори делят един покрив, издават хора от обкръжението им. Водещият залюбил звездата от сериала "Съни бийч" след нейно гостуване в предаването му. Той бил силно впечатлен от красивата блондинка, поканил я на кафе и искрите между тях бързо пламнали. Шоуменът и актрисата вече не крият, че имат по-специални отношения, а официалното им представяне като двойка било на партито на Би Ти Ви по повод откриването на новия телевизионен сезон, информира HotArena. 

Запознати издават, че 33-годишната хубавица се чувствала напълно готова за семейство и деца, но изчаквала и Цитиридис да се навие на тази важна стъпка. Той е с 5 лета по-млад от нея и още бил съсредоточен повече в кариерата си, а не в правенето на бебе. Братоева обаче усещала тиктакането на биологичния часовник и била твърдо решена да забременее преди да навърши 35.

Екранната Виктория Крумова от "Съни бийч" е споделяла в свои интервюта, че има гадже, но доскоро никой не подозираше, че става въпрос за Николаос. Той също многократно е подчертавал, че сърцето му е заето. "Имам приятелка - тя е най-умната, най-хубавата, най-прекрасната и ме кара да се усмихвам широко", признавал е телевизионерът.

Преди да се залюби с Боряна, водещият излизаше с рекламистката Ева. Не е известна причината, поради която са се разделили, но вероятно се касае за несходство в характерите. Иначе той винаги е предпочитал сериозните отношения. С първата му любов Моника даже стигнали до годеж. Цитиридис бил само на 20 години, когато поднесъл пръстен на тогавашната си изгора и предложил брак. Двойката започнала да стяга венчавка, но в този момент Николаос осъзнал, че са твърде млади за такава важна стъпка.

"Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж", разказвал е шоуменът.  Хубавото в случая е, че с бившата му годеница са се разделили без скандали. Въпреки създалата се ситуация, успели да запазят приятелски чувства един към друг.

Николаос се хвали, че откакто е известен, многократно е получавал неприлични предложения от различни дами в социалната мрежа. Някои му пращали пикантни съобщения, но други стигали по-далеч и му пускали и  снимки. Цитиридис казва, че е поласкан от женското внимание към него, но не иска да отговаря на такива провокации, защото сърцето му е заето.

Водещият е много доволен, че му върви не само в личния живот, а и в професията. Говори се, че откакто се подвизава в Би Ти Ви, финансовото му състояние се e подобрило. Преди 2 години той напуснал скромната си гарсониера и се преместил в по-просторно жилище, което към днешна дата дели с чаровната Боряна.

"Нямам гадже, не съм много претенциозна, но явно просто не съм срещнала правилния човек", споделяла е преди време актрисата, но малко по-късно съдбата я изненадала и започнала връзката й с Цитиридис. Интересна подробност от личния й живот е, че преди време е имала кратка авантюра с колегата си Иво Аръков, макар че и двамата отричаха. В момента актьорът е обвързан с пловдивчанката Габриела Николаева.

Братоева казва, че не се страхува да поема рискове – нито в личен план, нито в професионален. За да радва зрителите с различни роли от екрана, навремето тя направила рязък завой в кариерата. Звездата е завършила математическа гимназия, а после 2 години е изучавала право, но зарязала всичко, за да се посвети на актьорството. "Ходех на лекции и на упражнения в Административния съд. Но точно тогава видях, че търсят нови хора в една актьорска школа в читалището до нас", разказвала е екранната Виктория. Този момент преобърнал живота й. В началото тя се записала само за да преодолее притеснението си. Искала да е по-уверена, когато се изправя в съда. Решила, че именно заниманията на сцена ще й помогнат да се отпусне. Впоследствие обаче се оказало, че актьорството й е много на сърце.

Родителите на Боряна били в шок, когато им съобщила, че се отказва от правото. Майка й не й говорела 2 седмици, но сега я подкрепяла във всяко едно начинание. Говори се, че звездата вече е запознала Цитиридис с кандидат-свекървата и тя много го харесала.



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: