Нефтохимик смаза Спартак с 4:1, меле между агитките

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (35)
18:48 / 13.02.2010
8302
Нефтохимик победи Спартак Варна с 4:1 в контролна среща, играта на терена на Техническия университет във Варна. През първата част извън игрището привържениците на двата отбора си спретнаха яко меле. По информация на читател на Burgas24.bg голяма група варненски фенове е нападнала феновете на бургазлии с боксове. От варненската агитка пък твърдят, че всичко е започнало заради това, че фен на Нефтохимик е ударил с бутилка ултрас на соколите. След боя около 7-8 души агитката на бургазлии са получили помощ в спешния център на Окръжна болница, съобщиха от щаба на "шейховете". Привърженик на Спартак пък е арестуван от полицията.

В самата среща "зелените" поведоха с 1:0 след попадение на Траю Грозев още в първата минута. През второто полувреме в 60-ата минута Илчо Илчев си отбеляза автогол в опита си да изчисти топката и резултатът стана 0:2. Иван Мартинов намали с воле в 67-ата с красиво попадение при което топката се удари в горната греда и влезе в мрежата. Енчо Лемперов и Трендафил Момчилов направиха резултата 1:4 с голове в 71 и 78-ата минути.

Нефтохимик: Кръстев, Лефтеров, Вълков, Благоев, Фалаков, Щерев, Праматаров, Парушев, Тодоров, Голчев, Грозев (Романов, Джамбазов, Ангелов, М. Христов, Лемперов, Момчилов)



Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).