Черноморец–Бургас се събира за първа тренировка през новата седмица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:00 / 15.02.2010
1366
Днес следобед футболистите на Красимир Балъков се събират за първата си тренировка през новата седмица. Играчите получиха два дни почивка след връщането си от лагера в Анталия.

Поради падналите обилни валежи, мениджърът Красимир Балъков прецени, че ще е най-удобно тренировката да се проведе на изкуствения терен в Поморие. Там условията са идеални за тренировки и затова са предпочетени пред останалите терени.

Алтернативата пред отбора на „акулите" е да тренира на стадион „Черноморец", но там е необходимо да се изчака, за да може терена да се отводни, поради обилните валежи през последните дни.

Всички футболисти в отбора са здрави и ще тренират при пълно натоварване. До дни ще стане ясно, дали към отбора на „акулите" ще се присъедини някой от играчите, които бяха на проби по време на последния подготвителен лагер на тима в Анталия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).