Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бившият мъж на Мариана Векилска претърпя операция
Автор: Екип Burgas24.bg 09:49 / 31.10.2022Коментари (0)702
©
Бившият мъж на Мариана Векилска – водещият от "БГ Радио" Симеон Колев, се е поболял от ядове, шушука се в светските среди. Миналият понеделник Симо лаконично съобщи, че се е оперирал в софийска ендокринология.

От снимката, която показа в социалните мрежи, става ясно, че са рязали щитовидната му жлеза, тъй като превръзката е сложена точно там. Известно е, че болестите на щитовидната жлеза са причинени основно от силен стрес и емоционална потиснатост.

Вечно духовит и весел сред хора и в работата си, Симеон Колев явно преживява сериозно вътрешно напрежение, което е продължавало с години и е довело до заболяване на щитовидната жлеза, смятат близки на радиоводещия. Специалисти по темата обясниха пред "Уикенд", че щитовидната жлеза е като гъба, която "обира" вредните вещества, произвеждани от организма при активиране на хормоните на стреса. По този начин тя предпазва от въздействието им жизненоважни органи, но в същото време самата жлеза постепенно се разболява. Процесът обикновено продължава с години и, когато се разкрие от лекарите, вече е твърде късно да бъде спрян.

Смята се, че точно така е станало със Симо. Той минал през изключителен стрес, последван от депресивни състояния, заради проблемите с бившата си половинка Мариана Векилска. Известно е, че след като години наред имаше проблеми, двойката окончателно прекрати връзката си в началото на 2018 г. Според слуховете, тв звездата е решила да остави своята половинка заради мистериозен мъж, в когото се влюбила лудо. Заради него напуснала и своята работа в Би Ти Ви. Това стана в края на 2018-а – няколко месеца след развода. Мариана тогава обяви, че ще работи в структура към Европейската комисия в Брюксел. Нейни познати разкриват, че въпросният мъж, който е разбил семейството й, я е подтикнал да вземе това решение, тъй като самият той живеел в столицата на Белгия.

Мариана оставила 13-годишния си тогава син Момчил на грижите на баща му уж защото преценила, че Симо е по-адекватен родител от самата нея. По-късно тя подчертава, че е постъпила "като истински мъж", напускайки собствения си апартамент, за да живеят в него бившият й съпруг и сина й. Хора от обкръжението й обаче твърдят, че го е направила единствено защото безразсъдно е хукнала след мистериозния мъж, който след няколко месеца я оставил с разбито сърце.

Симо преживял много тежко развода и стреса около грижите, които трябвало да полага сам за сина си. Той се стараел да поддържа дома им чист и подреден, а на масата винаги да има прясно приготвена от самия него храна. Справял се със задачите си на родител, както и с работата си в "БГ Радио", но не успял да преодолее емоционалната травма от предателството на Мариана. Наложило се да търси помощ от психолози, за да си стъпи на краката, но тъкмо когато започнал да се отърсва от проблемите, Мариана се върнала с разбито сърце в София и му казала да си събира багажа и да освободи жилището й.

Не е ясно точно в кой момент от цялата тази драматична история се е отключил проблемът с щитовидната жлеза на водещия от сутрешния блок на БГ Радио – "Стартер". Щом обаче се е стигнало до операция, положението е било много сериозно, смятат специалисти. Известно е, че болестите на щитовидната жлеза засягат 7 пъти повече жени в сравнение с мъжете и обикновено се опитва медикаментозно лечение, преди да се извади скалпелът. Явно обаче Колев е изтеглил късата клечка.

В понеделник той показа снимка от болничната си стая, която коментира много емоционално:

"Понякога просто трябва да се оставиш в нечии ръце. Благодаря на лекарите, анестезиолозите, сестрите и санитарите от хирургията в клиниката по ендокринология "Академик Иван Пенчев" в София, но най-вече на д-р Димитър Табаков. Благодаря, така както благодари човек в нужда – от цялото си същество. Всичко беше, както трябва да бъде. Всичко стана, както се надявах да стане", написа Симо в социалните мрежи. Той посочи и имената на медиците, които са били до него в това "приключение", както водещият нарича лечението си: проф. Иво Петров, д-р Тони Койчев, д-р Райна Стоянова и "Мишето Попова".



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: