Най-опитните "акули" изгонени заради игра на карти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
16:32 / 24.02.2010
2714
Траян Дянков и Николай Кръстев са отстранени от "Черноморец-Бургас", защото не са изпълнили разпореждане на мениджъра Красимир Балъков. Това стана ясно на пресконференция днес на стадион „Лазур". Двамата са едни от най-опитните футболисти в Черноморец-Бургас и бяха изгонени от първия тим, като ще доиграят полусезона в дублиращия тим.

„След мача със „Славия" забраних всякакви игри в автобуса на връщане, но двамата не са се съобразили с това и са играли на карти. Играли са и други, но отстранявам тях двамата, защото са важни фигури. Капитани са, избрани са да водят отбора, а вместо да защитят общия клубен интерес, са се повлекли по нещо друго. По отношение на реда, дисциплината и йерархията компромиси няма да има", коментира Балъков.

Мениджърът уточни, че не разделя футболистите на българи и чужденци. „За мен всички са еднакви. Аз например се чувствам европеец и не деля футболистите на българи и на чужденци. Ако чужденец беше сред капитаните и беше участвал в играта на карти, щях него да отстраня. Решението е плод на нашата футболна философия. Не може футболистите да казват какво ще става. Това може да го казва само ръководството", завърши мениджърът на „акулите".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).