Нефтохимик разгроми лидера Равда с 4:1

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (26)
17:24 / 28.02.2010
5805
Нефтохимик изнесе футболен урок на Равда, които изявиха претенции да се борят за "Б" група и професионалния футбол. "Шейховете" разбира съперниците си, които бяха лидери в класирането, заедно с Марица, с категоричното 4:1. Двубоят се игра пред пълни трибуни на стадиона в квартал Долно Езерово в Бургас.

На тежък и кален терен двата отбора изиграха мъжки и борбен мач. Нефтохимик имаше пълно игрово превъзходство и съвсем закономерно победи. През първото полувреме "зелените" водеха с 2:0. Попаденията реализираха Милен Георгиев и Митко Трендафилов в средата на полувремето.

След почивката картинката не се промени и отново Нефтохимик бе по-добрия и по-активния тим и логично стигна до още два гола. За втори път в мача се разписа Милен Георгиев, а Трайчо Грозев вкара четвъртия гол с който оформи разгрома. Почетното попадение за Равда вкара Павел  Алексиев след малко случайно разбъркване след корнер. Нефтохимик завърши мача с 10 души, след като Диян Лефтеров бе изгонен с втори жълт картон след като игра с ръка.

"Доволни сме от победата, теренът бе тежък, но се справихме. Смятам, че изиграхме тактически по-добре мача и за това съвсем логично победихме. Нямаме претенции към съдийството", заяви за Burgas24.bg изпълнителният директор на Нефтохимик Благо Митрев.

С тази победа Нефтохимик се качи на петото място в класирането, след като мина Созопол, който загуби с 0:1 от четвъртия Левски Карлово. На трето място остава Стамболово, спечелили с 2:0 гостуването си на Металик Сопот. Именно на Стамболово гостува Нефтохимик в следващия кръг. Равда остават втори, но вече на три точки зад Марица. Пловдивчани са лидери с 53 точки след победа с 3:1 над Гигант Съединение.


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).