Балъков: Двубоят беше спектакъл за зрителите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
16:19 / 06.03.2010
2937
Мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков бе впечатлен от интересния двубой, който се получи при гостуването на Локомотив Пловдив, въпреки че неговият тим загуби на Лаута с 1:2.

„Мисля, че беше един добър спектакъл за всички привърженици на футбола и телевизионните зрители", коментира бившият плеймейкър на Щутгарт и националния отбор на България.

„Първо искам да поздравя отбора на Локомотив за нещата, които прави, за новите съблекални. Този клуб не заслужава да изпадне от А група. Пожелавам им успех в бъдеще"

„Отново не успяхме да вземем дори точка, защото получихме много елементарни голове. От нищо ни вкараха два пъти. Така беше и във Варна, трябва да анализираме защо се получава така."

„Положителното е, че върнахме един гол, който бе първи вкаран от нас през пролетта. През цялото време показвахме, че имаме желание, но не може да правим такива грешки."

„Отново имаме контузени състезатели, трябва да се опитаме, да ги възстановим."

„В тези условия трудно може да се играе добър футбол, печели този, който използва възможностите си. Надявам се в следващия кръг да спечелим у дома, за да върнем самочувствието на отбора", каза още Краси Балъков.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).