Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец-Бургас записа поредна загуба, този път от Берое
Автор: Екип Burgas24.bg 16:56 / 15.03.2010Коментари (27)5019
Черноморец-Бургас записа поредна загуба, като този път "акулите" отстъпиха на Берое с 0:2. Двубоят се игра в Сливен, тъй като теренът на стадион Лазур все още не е готов за игра. Головете вкараха Георги Андонов и Искрен Писаров. "Акулите" завършиха мача с човек по-малко след червен картон на Емил Копаранов 15 минути преди края. С тази загуба Черноморец-Бургас записва "рекорд" от осем мача, в които е спечелил само 1 точка - равенство като гост на ЦСКА. Последната победа на тима на Балъков е от 24 октомври.

Срещата започна по-добре за Берое, които в първите 10 минути бяха единствените на терена, които създаваха нещо по-интересно. Старозагорци имаха няколко добри възможности в началото, на вратаря Паскал Борел успя да опази вратата си суха. В 22-ата минута обаче трябваше да извади топката от мрежата си. След грешка в защитата Георги Андонов излезе сам срещу него и го преодоля за 0:1. След гола старозагорци се дръпнаха малко назад, което позволи на "акулите" да упражнят териториален натиск и да владеят повече топката. Това обаче не им помогна да застрашат реално вратата на Берое.

След почивката играта продължи по същния начин, като бургазлии владееха повече топката, но не успяваха да създадат нищо сериозно пред вратата на Пейков. Чак с влизането на Пламен Крумов играта в нападение се изостри и за няколко минути имаше няколко опасности, които обаче отново офанзивните футболисти на Черноморец-Бургас не успяха да реализират.

Така вместо да изравнят, "акулите" си утежниха още повече положението в 77-ата минута. Тогава новото попълнение Емил Копаранов допусна груба грешка и трябваше да фаулира нападател на Берое, който излизаше сам срещу Борел, за което бе изгонен с втори жълти и съответно червен картон. Това сякаш окончателно прекърши футболистите на Балъков, като в края Искрен Писаров вкара втори гол за Берое, с което направи резултата 0:2.
Още по темата: общо новини по темата: 6
18.03.2010
15.03.2010
15.03.2010
11.03.2010
10.03.2010
09.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на jorod
премахни филтъра

0
 
 
Вие Балъков ще го търпите доживот!С топ не можете да го бутнете.Ако му погледнете договора неустойката му е колкото на Рафа Бенитес!.....Стига сте се заблуждавали, хора! Преди година и половина Черноморец имаше отбор, на който му трябваше по един играч във всяка линия и спокойно можеше да се бори за челните места в първенството. Когато дойде Балъков, каза че щял да променя много неща и действително промени много положителни неща в организационен план, но защо му трябваше да съсипва готовият отбор???? Няма логика. Когато гледах мача ЦСКА - Черноморец 2:1 от есента на сезон 2008-2009, се убедих в гениалността на Херо, който от НИЩО направи НЕЩО. Отборът му диктуваше събитията на Българска армия, в тази есенна вечер, така както никой отбор гостувал на Армията в последните 30 години не го е правил. Никога не бях гледал ЦСКА да се отбранява така в тяхната половина срещу гостувщ отбор, а само двата гола на Манчев от двете възможности за ЦСКА, които реализираха на 100%, решиха изхода на мача. Дойде Балъков и за година и половина напълнихме А група с качествени български футболист без пари, а изхарчи сумати за чужденци с по-слаби футболни качества. Това е истината. Просто Балъков нестава, и малките деца вече го знаят,,,,,Абе трябва да се изчакат още 3,5 години та да има резултати. Значи да оставим малко глупостите за плановете след 15 г. Черноморец взе капитан на отбор от поругалската висша лига, взе играч ставал шампион на Русия, изкара най-скъпата зимна подготовка от всички отбори, служебни коли и апартаменти им раздадоха на всичките и това се случи СЕГА не след 3,5г. Отбора на Берое да не би да изпълняват 10годишен план и вече той да е към края си, не нямат пари за заплати дори, тренираха зимата на згорията в Ст З и не взеха никакви играчи, Локо Пд да не би да имат 8г план за развитие и вече да са минали 6г. от него - не, бяха пред разпад дойде един ...... спаси ги от фалит и взимаха играчи на кило 1 седмица преди старта па биха. Значи тия планове ги разбирам ма да ми кажеш че след 3,5г. ще станеш като да речем Олимпиакос или Фенербахче, а да ми кажеш че ти трябват 3,5г. с най-голям бюджет в лигата да биеш отбори които са пред фалит като Берое и Локо е меко казано несериозно. От значение и конкуренцията, А група не е Премиършип, та да ти трябват 5г. развитие. Значи като погледнеш отборите от А група ако си добър мениджър ти трябват максимум 2млн. евро и за 5,6 несеца от нищото ще направиш отбор който да се бори за в тройката. Черноморец хвърлиха вече много повече а са на 10-то място. Направете си изводите сами за качествата на Балъкое, защото той е главния .........
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: