"Акулите" зарадваха децата от Коджакафалията с подаръци

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
12:44 / 18.03.2010
1035
„Черноморец-Бургас" направи днес пореден жест на благотворителност с дарение за децата, лишени от родителски грижи от дом „Александър Георгиев-Коджакафалията". На дома бяха подарени хладилник, пералня и печка на обща стойност 1 300 лв. Парите са събрани от футболистите по тяхна инициатива. Да връчат дарението в дома дойдоха капитанът Цветомир Цонков, Орлин Старокин и Венцислав Бонев.

„За нас е удоволствие, че доставяме радост на децата. Ще идваме пак с подаръци. Дано от дома излезе някой футболист", каза капитанът Цонков. Малчуганите и директорът на „Коджакафалията" Йордан Тодоров благодариха най-искрено за вниманието и разведоха гостите из дома, за да им покажат стаите си.

За по-малко от месец „Черноморец-Бургас" участва в четири благотворителни инициативи. Преди днешното дарение на дома мениджърът Красимир Балъков и изпълнителният директор Фреди Бобич играха в благотворителен мач срещу националния отбор на Хаити в Аусбург, после представители на клуба участваха и в друг двубой в Бургас в помощ на пострадалите от земетресението в Хаити, а в края на миналата седмица „Черноморец-Бургас" стана организатор на концерт „Танци против дрогата", който предизвика голям интерес и се проведе в Младежкия културен център.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).