Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Частичен успех за Черноморец в Своге - взеха точка
Автор: Екип Burgas24.bg 16:53 / 20.03.2010Коментари (20)3236
Черноморец Бургас записа равенство 0:0 със Спортист в Своге. Равенството може да се смята като частичен успех, тъй като от 10 кръга това е втората точка, която "акулите" печелят. Само четирима българи започнаха в стартовия състав на Красимир Балъков - Цветомир Цонков, Орлин Старокин, капитанът Пламен Крумов и Терзиев. През второто полувреме Цонков и Крумов бяха заменени от други чужденци. Като цяло мачът със Спорист няма да се запомни почти с нищо. Двата тима не създадоха много чисти положения, като само на няколко пъти домакините имаха добри възможности, като Борел или защитниците по него успяваха да избият топката. "Акулите" успяха да вкарат гол в края на първото полувреме, който обаче бе отменен от Антон Генов. С равенството "Черноморец-Бургас" стигна до осмото място, минавайки пред Берое, които загубиха от Локо Пд и Миньор, които в понеделник играят със Сливен.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
еми зрелището си беше зрелище шаранчета смешни... стадиона беше целия в дим 10 минути, 130 човека агитка, супер подкрепа за момчетата, стадиона пълен. а вие сте 30 паляка с 3 факли (купени от клуба), пеете с някакъв микрофон свързан към нещо си и пак никой не ви забелязва ;) стойте си на дупетата, да не ви ги порне някой :)
-1
 
 
Имате късмет, че срещу вас бяха своге, а не Нефтохимик!!! Иначе ду*е да ви е яко!!!
-1
 
 
Срам сте за Бургас господа шарани!!! С тези обездушени куци магарета отбор не се гради!!! Много пари, а насреща нищо! В тази игра парите не са всичко, иска се хъс и желание! За това Бургас не ви обича!!! Елате в неделя в квартал Д.Езерово и вижте къде е любовта на Бургас, с която се подиграхте господа "мангизлии", елате и вижте как се играе с хъс и желание, дори когато парите са просто символични и се засрамете за това, което направихте с любимият на Бургас НЕФТОХИМИК! БУРГАС ОБИЧА НЕФТОХИМИК!!! ЗАТОВА И КОЛКОТО И КОЗИРКИ ДА СЛОЖИТЕ НА СТАДИОНА, ТОЙ ВИНАГИ ЩЕ Е ПРАЗЕН!!!
0
 
 
Резилите си продължават.Манго джери е нагъл и няма да си тръгне.Шефовете му се кефят.Кмета мълчи послущно пък общината е съсобственик.Стадион Черноморец е съсипан и е Гнездо на плъхове и мишки..Нямам думи
+1
 
 
А аз даже си мислех, че ще играем в Лига Европа... г-н Балъков, нямам намерение да ви обиждам, защото е невъзпитано и ненужно, искам само да ви кажа, че тези резултати излагат Вас и срамят нас - жителите на град Бургас! Как така първия полу-сезон играем меко казано фантастично, а втория сме може би най-слабо представящия се отбор(ако не броим Ботев). Аз ще присъствам на мача с Левски, но се надявам да не накарате бургаската публика да съжелява, че е дошла, защото по този начин ще се убие желанието за посещение на мачовете и ще се направи ОГРОМНА анти-реклама.
+1
 
 
Сомтаймс уин... 10 мача - 26 точки, 9 мача - 2 точки... Уникални...
0
 
 
ПСФК-то завърши мача с 10.....чужденци.В последните минути на терена остана само един българин-Орлин Старокин,но той явно не бе достоен да носи кап.лента,и тя бе поверена на национала от ГФР-Йохен Зайц (Ну,Заяц-Погоди !!!).....Балъкооооф,Балъкоф-не разбра ли че българите не играят нарочно ве,мястото ти не е тук,и добре че разликата с 14-тия е голяма-14 точки,иначе отбора ти изпада.След още 1-2 мача Хотнишкия ще изгони някой от отбора-само гледайте.....
+1
 
 
на есен ще ви мачка и Русе.... Черноморец чакайте ни...ИДВАМЕЕЕЕЕ
0
 
 
Много слаба форма за Черноморец.Дано скоро излязат от тази криза,че не ми се мисли..
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: