Нефтохимик и Марица направиха ялово 0:0

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (30)
17:48 / 21.03.2010
4256
В най-сериозния за сезона мач в Югоизточната "В"група, Нефтохимик стигна само до 0:0 срещу лидера в класирането Марица. Двубоят се игра пред препълнените трибуни на стадиона в Долно езерово

Двата отбора изиграха мач в който предпочетоха да заложат на сигурния и защитен футбол, за сметка на офанзивните действия.

Двубоят протече равностойно през всичките 90 минути. Само в последните 10 минути "шейховете" натиснаха здраво своя съперник, но не успяха да реализират гол.

Двамата треньори коментираха специално за Burgas24.bg  днешната среща.

"Не изиграхме добър мач. След мача в сряда и наличието на 10 нови състезатели в селекцията, този развой бе очакван и логичен. Ние все още не сме приключили комплектуването на нашия отбор, а и все пак играхме с лидера в групата. Нямаме амбиция да се борим за първите две места, така че не правим трагедия от този резултат. Аз ще съм доволен, ако в края на сезона завършим на трето място", бе коментарът на треньора на бургазлии Димитър Стойчев.

"Предпочетохме да играем на сигурно, но все пак щем не сме отбелязали гол, значи нищо не сме направили. Имахме по-чисти положения за гол, но накрая можеше и да загубим", бе лаконичният извод за мача на треньора на "кършаклии" Манол Георгиев.



Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).