Балъков отличи най-младия и най-опитния в състава

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:08 / 24.03.2010
1436
„Най-радостното за мен в мача с „Локомотив" от Мездра е това, че най-добри в състава бяха най-младият и най-опитният. 17-годишният Георги Терзиев израства с всеки изминал мач, а Пламен Крумов поведе момчетата към победата като истински капитан", заяви на пресконференцията след победата с 3:0 мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков. „За втори пореден път футболистите показаха дух и характер, бориха се до края и заслужено спечелиха. Само който не е бил в Сливен, може да си помисли, че мачът е бил лесен. С много борба и себераздаване на целия отбор извоювахме победа срещу добър съперник. Сега най-важно е да възстановим силите си, защото в понеделник ни чака много тежък сблъсък с „Пирин" в Благоевград", коментира още Балъков. Той не пропусна да похвали домакините от Сливен за перфектната организация на двете домакинства, които „акулите" изиграха на стадион „Хаджи Димитър". „Благодарни сме за гостоприемството и добрия терен. Стадионът в Сливен е сред малкото в страната, които са за пример.

Подкрепяме Йордан Лечков в становището му, че са нужни спешни мерки за подобряване на условията и по другите стадиони", каза мениджърът на „акулите" и покани присъстващите журналисти да дойдат на 3 април в Бургас за мача с „Левски" и да видят стадион „Лазур" в новия му реконструиран вид.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).