Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Помните ли я? Тази Мисис България днес е повече от успешна
Автор: Екип Burgas24.bg 16:20 / 14.01.2023Коментари (1)1005
Най-красивата омъжена жена във Вселената Елеонора Манчева раздава кредити в банка. Синеоката красавица става популярна, след като през 2006 г. печели конкурса "Мисис България“.

По това време тя е омъжена за футболния национал Владо Манчев, а двамата са една от най-обичаните звездни двойки. Няма място, на което да останат незабелязани.

Днес Нора живее втори живот далеч от светлините на прожекторите. Денят й не е пълен с фотосесии, а с оценки за банкови кредити.

" Дните ми са изключително натоварени и динамични. За да се справя с всичко, от мен се изисква да съм много организирана, целеустремена и гъвкава. Въпреки натовареното ми всекидневие удовлетворението, което изпитвам в края на работния си ден, е нещото, което ми дава сили и стимул да продължавам всеки следващ ден да съм още по-дейна и успешна в това, което правя“, споделя тя пред “Телеграф“.

Вече 5 години миската работи в една от най-големите банки в страната като експерт по кредитиране. Преминаването от сферата на модата в тази на банкирането става съвсем естествено.

Красавицата е дългогодишен клиент на банката, в която и в момента работи. Спомня си, че присъствала на разговор в банката, който дълбоко я заинтригувал. "След този разговор получих покана да стана част от екипа на банката, в която работя в момента, и така вече 5 години. Мина като миг, но съм щастлива от това, което правя“. В лицето на колегите си срещнах много добри хора и приятели", споделя Елеонора.

И добавя, че работата й в банката е нещо много повече: "Усещам, че това е нещо, с което съм искала винаги да се занимавам. Харесвам работата си и затова не ми трябваше много време, за да разбера, че това е за мен и мога да съм много успешна." Всъщност решението на Елеонора Манчева не е изненада за онези, които наистина я познават, тъй като тя има завършено икономическо образование.

Хубавицата споделя, че харесва живота си повече от всякога. "Житейските уроци, които учим, предизвикателствата, пред които ни поставя съдбата, са полезни за личностното и духовно израстване на всеки един от нас. Благодарна съм за всичко, което имам и всичко, което постигам. Срещнах нови хора в живота си, от които се уча и респективно и те се учат от мен", с вълнение обяснява носителката на титлата "Мисис България“. Макар и далеч от звездния си статус, Нора споделя, че няма никаква носталгия по миналото си и вярва, че най-доброто за нея тепърва предстои.

Известността при Елеонора не е търсена, тя идва съвсем естествено. “Бях за кратко модел в една от най-големите агенции за модели в България. През 2001 г. участвах в един конкурс “Топмодел на България" и го спечелих. Това даде начало на кариерата ми като модел“, спомня си миската.

Още през 2002 г. славата започва да я преследва покрай футболната й половинка. Зад гърба си има десетки фотосесии и рекламни кампании за едни от най-популярните родни марки. "След краткото си прекъсване като модел реших да се явя на конкурса “Мисис България" през 2006-а. От години следях това събитие и за мен беше голямо предизвикателство да участвам в него. За мое голямо щастие не само се явих на конкурса, но и го спечелих. Тази титла ми даде възможност да представя страната ни на най-известния конкурс за омъжени дами в света, а именно “Мисис Вселена", разказва Елеонора.

Красотата се превръща в нещо като съдба за нашето момиче. Спомня си, че по време на Европейското първенство по футбол в Португалия била заснета от запалянковци, докато била на стадиона. "Направиха клип с мен, който се излъчваше по време на първенството по стотици пъти“, разказва тя.

Тогава тя печели класация за най-красива жена на първенството. "По стадионите в Португалия, като ме виждаха българи и скандираха - "И сме по-красиви, и сме по-добри“, с усмивка разказва тя.

Когато били в Испания, всяко нейно появяване на стадиона било свързано с бурни аплодисменти. “Наричаха ме кралицата на футбола и постоянно публикуваха мои снимки от всеки мач, на който присъствах“, разказва Нора.

Въпреки че не страда по отминалото време, все пак Нора признава, че едни от най-хубавите й мигове са, когато окичва главата си с короната на "Мисис Вселена“. “Не мога да не съм щастлива от факта, че спечелих първото място на световния конкурс за красота “Мисис Вселена" и съм единствената българка, до ден днешен отличена като победител.

За мен е огромна чест, удоволствие и привилегия да нося тази корона. Всички участнички бяха достойни, но само аз имах огромната чест и късмет да грабна титлата и да прославя страната ни в световен мащаб. Да си носителка на титлата “Мисис Вселена" е голяма отговорност, защото ставаш пример за подражание, мисля, че съм я защитила през годините“, разказва миската.

Хубавицата не се оплаква от славата и не смята, че тя я е ощетила с нещо, напротив. Днес се въздържа да коментира личния си живот и смята, че като не е публична личност, това е нейно абсолютно право. Хобито й е да обикаля света.



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 14.01.2023 г.
0
 
 
Въйййййй! Да си кредитен инспектор е върховно! Все повече ай ти специалисти, бизнесмени и арабски шейхове се отказват от заниманията си, за да станат кредитни инспектори в някоя българска банка.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: