Слух в Благоевград: Паланков нарочно изпуснал дузпата срещу "акулите"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
10:19 / 31.03.2010
1841
Непотвърден слух плъзна из футболен Благоевград. Халфът на "Пирин" Тодор Паланков нарочно изпусна дузпата при загубата на орлетата в понеделник от "Черноморец" в мача при откриването на новото тревно покритие за 750 000 лева на стадион "Христо Ботев", плъзна слух сред феновете в Благоевград. По кафенетата вчера запалянковците оживено спореха "за" и "против" "предателството" на футболиста от село Елешница, който при резултат 2:1 за съперника застана зад бялата точка, но слабият му удар улесни максимално вратаря Паскал Борел и предопредели загубата с 3:1 на "Пирин".

През зимата Паланков отказа да поднови договора си с орлетата и подписа предварителен контракт с "Черноморец", който влиза в сила от лятото. Това подхранва съмненията на ултрасите, че играчът е направил наколенка на бъдещия си треньор Красимир Балъков с пропуска от 11 метра, и то като подарък за рождения му ден. Някои от близо 4-те хиляди зрители по трибуните ругаха полузащитника още по време на мача и недоумяваха защо старши треньорът Стефан Грозданов го е определил за изпълнител на дузпата.

Преобладаващата част от пиринските фенове, клубното ръководство и наставникът на отбора застанаха изцяло в подкрепа на своя възпитаник. Дузпаджиите в тима Дани Пеев и Борис Галчев ни напуснаха и Тошко остана единственият по-опитен състезател, затова без колебание пое отговорността. На всеки се случва да пропусне и обвиненията срещу него са абсурдни. Той е много свястно момче и никога не е дал поводи за съмнение в лоялността му към "Пирин", бяха единодушни Ст. Грозданов, съиграчите на Паланков и началниците му на "Дъбравска" 1.

Източник: в."Струма"


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).