Задържаха двама фена на Миньор след побоищата в Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
10:53 / 01.04.2010
1815
Двама фена на Перник бяха задържани след побоищата на стадиона в Поморие вчера. Срещу 34-годишния Р.Д. и 25-годишния Г.М. са образувани преписки по Закона за опазване на обществения ред и спортните мероприятия и незабавни производства по чл. 325 от НК и чл. 216 от НК.

Припомняме, че към края на срещата между Поморие и Миньор феновете на гостуващия тим, около 120 души по данни на полицията, започнаха да трошат седалки и да атакуват охраната и останалите посетители на срещата. Потрошени бяха 25 седалки на стадиона. Извън съоръжението също имаше сблъсъци, като е потрошено предното панорамно стъкло на патрулка. От страна на охраняващите срещата са пострадали 2-ма служители от РУ МВР Поморие с леки наранявания, прегледани в МБАЛ Бургас и освободени.

Охраната на футболната среща е осъществена от охранителна фирма "3 S СОТ" - Бургас - клон Поморие с 25 охранители по предварително изготвен план - разстановка. Външната охрана е поета от Районно управление на МВР Поморие - 20 служители от група "Охранителна полиция", 4 служители от група "Криминална", 3 служители от Специализираното поделение "Охрана масови мероприятия и борба с безредиците" - ОДМВР Бургас и трима служители от Зонално жандармерийско управление - Бургас.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).