Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Балъков определи мачовете с Монтана и Сливен като решаващи
Автор: Екип Burgas24.bg 14:53 / 08.04.2010Коментари (3)1451
© Burgas24.bg
"Мачовете с „Монтана" и „Сливен" ще начертаят посоката ни", това заяви на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А" група мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков. „Акулите" гостуват на „Монтана" на 10 април /събота/ и приемат „Сливен" на 13-и /вторник/.

„Ако вземем двата мача, а после прибавим и служебната победа над „Ботев", ще спечелим 9 точки, с които отново ще се върнем в борбата за челните позиции. Това ще ни отвори пътя към нещо повече от добро класиране. Първенството ни стана доста интересно. Ако беше по-коректно и с по-малко грешки, щеше да бъде и още по-интересно", коментира Красимир Балъков.

„В Монтана ни чака труден и оспорван мач от първата до последната минута. Който оползотвори положенията си, той ще спечели. Домакините са компактен и добре организиран отбор, който респектира. Ако обаче ние играем както в последните 3-4 мача, имаме големи шансове да се поздравим с трите точки. Ремито не е лош вариант, но ще ни отдалечи от челните позиции", добави плеймейкърът на славната Пенева чета от САЩ-94.

Мениджърът на „акулите" обеща много емоции в домакинството срещу „Сливен" няколко дни по-късно. Очакванията му са да се получи интересен и динамичен мач, който да се хареса на зрителите. Балъков похвали „Сливен", че напоследък играе добре, но му липсва късмет. „Ще се опитаме да превърнем двубоя в празник за футбола и бургаската публика", заключи Бала.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя т.нар.Черноморец е като турска сапунка.Опити и само отчаяни опити за манипулиране на общественото мнение ....Кетъринги,коли,безплатен вход,ресторанти..Боже господи и порнография,а основното долу на терена в синьо е бълбоч.А първенството е изключително слабо..
+1
 
 
АТАКА, АТАКА, АКУЛИТЕ В АТАКААААА....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Следващият опонент на Григор Димитров шокиращо победи Карлос Алкарас на клей
Уникална! Виктотрия Томова разби 18-ата в света на Ролан Гарос
Уникална! Виктория Томова разби 18-ата в света на Ролан Гарос
Две европейски титли за СКК Киокушин Спирит от Европейското първенство
Няколко поправки на рекорди в последния ден Купата на кмета в Бургас по плуване

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: