Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик стигна само до 1:1 при гостуването на Странджа
Автор: Екип Burgas24.bg 19:30 / 11.04.2010Коментари (11)3197
© Burgas24.bg
Отборът на Нефтохимик стигна само до 1:1 при гостуването си на Странджа-Металург. "Шейховете" стояха по-добре на терена и атакуваха през цялото време, но срещу бетона на домакините не успяха да се справят. Странджа успя да организира една единствена атака прикоято реализира и се добра до точката. Точното попадение за "зелените" бе дело на Джамбазов.

"Не мога да кажа, че имаше подценяване, просто срещу такива отбори понякога не се получава. Ние се опитваме да играем футбол, но срещу отбор който се брани и при ужасни терени, понякога не се получава", бе лаконичният коментар на наставника на Нефтохимик Димитър Стойчев, специално за читателите на Burgas24.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всеки Нафта уважава, прави им поклон !
0
 
 
НЯКОИ НИ ИНТЕРЕСУВА!!! ПАНАТА МУУУУ, СЕ АГАПООООО, САН ХЕРОИНИ СА СКЛИРО НАРКОТИКООООО, САН ТО ХАшИИИИИш, ТО ЕЛ ЕС ДИИИИ..... чЕСТИТО, ЗЕЛЕНИ ПРАВОСЛАВНИ БРАТЯ!!! К*Р ЗА ОЛИМПИАЙТОС, ДВА ЗА цС*ка!!!
0
 
 
и как реши, че тука е мястото да го съобщиш това? и че някой го интересува за панатинайкос...?
0
 
 
В това първенство вече няма интрига.Знаят се първите три отбора.Дано 3-то място да осигури бараж.Ако не -догодина вече здраво атака на Б група с "Lukoil" на фланелките.
0
 
 
и отново невероятна подкрепа! 250 човека патуваха днес до Средец, агитката към 200 човека, факли и димки, супер атмосфера :)
0
 
 
Нищо момчета, гледаме напред, ясно е , че повече от 3-то място тази година няма как да стане.Дано то да даде възможност за бараж.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: