"Акулите" засилиха Сливен към "Б" група

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (26)
21:34 / 13.04.2010
4471
Отборът на Черноморец победи с 2:0 отбора на Сливен и засили отбора на Лечков към "Б" група. С тази победа "акулите" успяха до някаква степен да се реабилитират пред феновете си за лошите резултати в последните няколко кръга.

Срещата започна добре за бургазлии, които контролираха събитията на терена, но така и не стигаха до гол. Първото попадение падна едва в края на първото полувреме, но си струваше чакането.

При едно разбъркване, след изпълнение на корнер, в наказателното поле на Сливен, топката попадна в Орлин Старокин, който с красива задна ножица я забоде неспасяемо в мрежата на Сливен.

След почивката гостите опитаха натиск в търсене на обрата, дори реализираха и гол, но той бе справедливо отменен заради засада.

Противно на логиката Красимир Балъков не тръгна да брани резултата, а напротив, направи няколко офанзивни смени. Това даде резултат в заключителните минути на мача, когато при една показна контра атака Матиас Морис реализира второто попадение във вратата на Сливен за крайното 2:0.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).