Лазур отваря врати два часа преди началото на мача

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
16:46 / 20.04.2010
2303
Стадион „Лазур" ще отвори врати на 22 април /четвъртък/ в 17,30 часа. Два часа по-късно /в 19,30/ започва срещата от 26-ия кръг на първенството в „А" група между отборите на „Черноморец-Бургас" и „Миньор" /Перник/. Билетите за вход отново са на нулева стойност и могат да се вземат от касите на „Лазур" и интерхотел „България".

Зрителите се призовават да дойдат по-рано на стадиона, защото няма да им е скучно. От 17,30 ч започва забавно-развлекателна програма с прожекция на филми, клипове, изпълнения на танцови групи с участието на талисмана Шарки и др. Ще работи и феншопът.

Като дойдат по-рано, хората ще имат достатъчно време и да пуснат в урните отрязъците от билетите си за томболата с голямата награда - чисто нов автомобил „Форд Ка". Той беше разиграван и на мача със „Сливен", но човекът с изтегления билет не беше заел точното си място. Това е едно от задължителните условия, за да се спечели автомобила. Другото задължително условие е късметлията да даде точна прогноза за крайния резултат. Тегленето на томболата за „Форд"-а започва в 19,15 ч. Ако изтегленият не познае крайния резултат, той ще получи за утеха фенартикули. Фенартикули ще се печелят и от друга томбола с 20 награди на почивката между двете полувремена.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).