Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
44 състезатели спорят кой е с най-точен мерник в Бургас
Автор: Иван Сотиров 10:32 / 01.03.2023Коментари (0)529
44 състезатели от различни структурни звена на МВР ще мерят сили в 12-ия традиционен Републикански турнир "Освобождение" по стрелба с пистолет за служители на МВР, организиран от Спортната асоциация на МВР, Община Бургас и ОДМВР – Бургас.

Заместник областният управител Пламен Янев поздрави участниците в спортната надпревара, като изрази увереността си, че същите ще представят структурните си звена по подобаващ начин и ще следват олимпийския принцип, при който "Важно е участието, а не победата". Той изрази възхищението си от ежедневните предизвикателства, стоящи пред полицейските служители, които във всеки момент са длъжни да се доказват, като професионалисти и защитници на реда и спокойствието на гражданите. Пламен Янев пожела на състезателите здраве, спортен хъс и точен мерник, а специално на бургаския отбор и повече изстрели в "десетката", които да класират отбора на крайморската дирекция в призовата тройка.

Кметът на Бургас – Димитър Николов се обърна към участниците в турнира с поздрави по повод Първи март, като в поздравлението си освен здраве и спокойна ръка, пожела търпение и упоритост при отстояване на каузите от страна на служителите на реда. Николов благодари на състезателите в турнир "Освобождение" за нестихващия интерес към инициативата, отбелязвайки радостта си от нарастващата й популярност сред представителките на нежния пол в структурите на МВР.

Приветствие към полицейските служители отправи и директорът на ОДМВР   – Бургас - старши комисар Калоян Калоянов, който благодари на Община Бургас, подпомагаща за поредна година провеждането на турнира и пожела успех на всички участници в спортната проява.

Предвидено е Републиканския турнир "Освобождение" да се проведе в два поредни дни –  днес и утре. Награждаването и официалното закриване на спортната надпревара, посветена на Националния празник – 3-ти март, ще се състоят около 12.30 ч. на 02.03.т.г. на стрелбищен комплекс "Аполо".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: