Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Нефтохимик стартира пролетния дял на първенството с гостуване в събота
Автор: Екип Burgas24.bg 14:40 / 17.03.2023Коментари (0)773
©
Първият мач на Нефтохимик от пролетния дял на първенството в "Б" регионална група "Център" ще бъде в събота от 15:00 на стадиона в село Просеник срещу местния отбор. Зелените стартират полусезона с четири нови попълнения. През зимната пауза бяха привлечени Иван Илиев от Атлетик, Радослав Иванов от Долно Езерово, Рамис Исмаилов и Янислав Янев от Черноморец Бургас. По време на предсезонната подготовка отборът изигра няколко контроли, включително с отбори от по-горни дивизии, в които не допусна загуба. Нефтохимик победи Сините камъни (Сливен) с 8-2, завърши 0-0 като гост на Поморие и 1-1 като гост на Българово.

Нефтохимик заема първото място във временното класиране в шампионата със само две загубени точки за есенния дял. Припомняме, че миналата седмица Нефтохимик представи нов генерален спонсор - компанията efbet, която се присъединява към партньорите на клуба от Masterhaus, "Делииванови" ООД, "Дентиос“ ЕООД, Елестра и Община Бургас.

Преди първия мач в събота старши треньорът на отбора Станислав Жеков отговори на няколко въпроса на официалния сайт на клуба:

Всички здрави ли са в отбора? Ще бъдат ли всички футболисти готови за първия мач в събота?

Отборът е готов за началото на пролетния полусезон, въпреки че имаме известни здравословни проблеми. Групата за първия мач е напълно окомплектована.

По време на подготовката изиграхте няколко контроли със съперници от по-горна дивизия, в които отборът се представи на ниво. Какво да очакват феновете от Нефтохимик през пролетта?

Добрите игри в контролите вече са забравени, защото се настройваме за първенството. Отборът е фокусиран изцяло върху предстоящите мачове. Футболистите имат амбиции и мотивация да дадат всичко от себе си и да продължат доброто представяне от есента. Привържениците могат да очакват стремеж за победа във всеки мач и желание за все по-добър футбол на терена.

Привлякохте Иван Илиев от Атлетик, Радослав Иванов от Долно Езерово, Рамис Исмаилов и Янислав Янев от Черноморец Бургас. Какво ще донесат в отбора новите попълнения?

Новите момчета се включиха много добре в отбора и очакванията ми са те да вдигнат нивото в предстоящите мачове от пролетния полусезон. Надявам се допринесат за победите и още по-добрата игра.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: