Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик стартира пролетния дял на първенството с гостуване в събота
Автор: Екип Burgas24.bg 14:40 / 17.03.2023Коментари (0)897
©
Първият мач на Нефтохимик от пролетния дял на първенството в "Б" регионална група "Център" ще бъде в събота от 15:00 на стадиона в село Просеник срещу местния отбор. Зелените стартират полусезона с четири нови попълнения. През зимната пауза бяха привлечени Иван Илиев от Атлетик, Радослав Иванов от Долно Езерово, Рамис Исмаилов и Янислав Янев от Черноморец Бургас. По време на предсезонната подготовка отборът изигра няколко контроли, включително с отбори от по-горни дивизии, в които не допусна загуба. Нефтохимик победи Сините камъни (Сливен) с 8-2, завърши 0-0 като гост на Поморие и 1-1 като гост на Българово.

Нефтохимик заема първото място във временното класиране в шампионата със само две загубени точки за есенния дял. Припомняме, че миналата седмица Нефтохимик представи нов генерален спонсор - компанията efbet, която се присъединява към партньорите на клуба от Masterhaus, "Делииванови" ООД, "Дентиос“ ЕООД, Елестра и Община Бургас.

Преди първия мач в събота старши треньорът на отбора Станислав Жеков отговори на няколко въпроса на официалния сайт на клуба:

Всички здрави ли са в отбора? Ще бъдат ли всички футболисти готови за първия мач в събота?

Отборът е готов за началото на пролетния полусезон, въпреки че имаме известни здравословни проблеми. Групата за първия мач е напълно окомплектована.

По време на подготовката изиграхте няколко контроли със съперници от по-горна дивизия, в които отборът се представи на ниво. Какво да очакват феновете от Нефтохимик през пролетта?

Добрите игри в контролите вече са забравени, защото се настройваме за първенството. Отборът е фокусиран изцяло върху предстоящите мачове. Футболистите имат амбиции и мотивация да дадат всичко от себе си и да продължат доброто представяне от есента. Привържениците могат да очакват стремеж за победа във всеки мач и желание за все по-добър футбол на терена.

Привлякохте Иван Илиев от Атлетик, Радослав Иванов от Долно Езерово, Рамис Исмаилов и Янислав Янев от Черноморец Бургас. Какво ще донесат в отбора новите попълнения?

Новите момчета се включиха много добре в отбора и очакванията ми са те да вдигнат нивото в предстоящите мачове от пролетния полусезон. Надявам се допринесат за победите и още по-добрата игра.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Стана ясно дали Никола Цолов има шанс за титлата във Формула 3
Време е за Олимпиада!
Официално: Александър Везенков се завърна в Олимпиакос
Страхотни коефициенти за изненада на Ботев срещу ПАО в Лига Европа
Еманюел Макрон покани Стефка Костадинова в Лувъра

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: