Днес започва финалът за женското баскетболно първенство

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:56 / 04.05.2010
796
Днес от 18.00 часа в Русе започва финалната серия в женските плейофи, която трябва да определи шампиона на страната. До мачовете за титлата стигнаха двата най-добри отбора в първенството - Дунав Еконт и Лукойл Нефтохимик.

Двата отбора спечелиха безпроблемно полуфиналните си серии и заслужиха мястото си на финала. Миналия шампионат той бе същият, като тогава титлата бе за Лукойл Нефтохимик. Сега русенки ще са твърдо решени за реванш, а плюс за тях е и домакинското предимство. През сезона двата отбора си размениха по две победи, като никой от гостуващите тимове не спечели. Промяната при Дунав е отсъствието на Шарел Алън, която замина за камп в отбор от WNBA. Въпреки това в отбора има достатъчно баскетболистки, които да я заместят. В отбора на Лукойл Нефтохимик пък нямат проблеми и се очаква да излязат с най-доброто. Така днес и утре двата отбора ще изиграят два мача в Русе, след което серията се мести в Бургас. За да стане шампион някой от отборите трябва да спечели три победи.

Източник: bulgarianbasket.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).