Поморие загуби драматично финала за Купата на България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (39)
20:07 / 05.05.2010
5713
Черноморец загуби драматично от Берое финала за Купата на България по футбол. Втородивизинния отбор бе на крачка от сензация, но гол на Дончо Атанасов в даденото от съдията продължение на редовните 90 минути, попари евро амбициите на поморийските "акули".

Поморие започна по-добре двубоя и организирани няколко опасни атаки в първите минути. Ударите обаче на нападателите на Черноморец не бяха достатъчно точни и опасни.

Постепенно Берое взе инициативата и до края на първото полувреме организира няколко опасни, но безплодови атаки.

Второто полувреме се разви о сценария на първото. "Акулите" започнаха по-добре двубоя. В 58-та минута невероятен шанс се откри пред Манев, да изведе поморийци напред, но той стреля слабо и вратаря на беройци улови.

Така се стигна до 92-та минута, когато отбраната на Поморие подцени изритана напред топка и Дончо Атанасов с хубав удар от движение донесе скъпоценното попадение на Берое.



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).