Балъков очаква шоу и пълен стадион на мача с ЦСКА

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
16:26 / 12.05.2010
1176
„Мачът с ЦСКА няма особено значение за двата отбора, но ще дойдат много хора с надеждата да гледат хубав футбол и много голове. Дано оправдаем очакванията им и да направим шоу", заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков. Той е категоричен, че неговите възпитаници ще играят отново за своята чест и авторитет, както са играли и срещу „Локомотив" /Сф/ при победата си с 1:0 като гости в предния кръг.

От състава на „акулите" за мача с ЦСКА в неделя със сигурност отпада контузеният бразилец Габриел Атц. Под въпрос до последно ще остане участието на вратаря Паскал Борел и защитника Енис Хайри, които се лекуват от леки травми. Балъков обаче разполага с достойни заместници, като подчерта достойнствата на опитния вратар Стоян Колев, който вече изигра две срещи под рамката.

„ЦСКА е в много добро състояние. Информациите за отсъстващите от тима им не ме интересуват. Техните състезатели винаги искат да се доказват, така че дали ще липсват двама или трима не е от чак толкова голямо значение. Аз мога да гарантирам, че ние ще подходим към сблъсъка професионално и сериозно, с мисъл единствено за победа", коментира Балъков. Мениджърът посочи, че назначението на Павел Дочев за старши треньор е било най-доброто, което може да се случи на ЦСКА. „Преди време аз го предлагах като вариант за национален селекционер. С него сме нещо повече от приятели, специалните ни отношения се дължат на факта, че и двамата сме възпитаници на немската школа".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).