Контролата на "Черноморец – Бургас" с "Шалке" - на 18 юли от 18 часа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:42 / 21.05.2010
1616
Контролната среща между отборите на "Черноморец - Бургас" и вицешампиона на Германия „Шалке" 04, ще се играе на 18 юли от 18 часа местно време в Австрия.

Наставникът на отбора от Гелзенкирхен Феликс Магат, днес в разговор с Фреди Бобич и Красимир Балъков е потвърдил провеждането на изключително престижния двубой. До дни ще бъде определен и теренът, където ще се играе мачът. Още отсега към двубоят се появява солиден интерес и той почти сигурно ще се предава по спортен тв канал.

През зимната пауза на настоящия сезон двама от футболистите на „акулите" Костадин Дяков и Александър Стоимирович бяха на проби именно при Магат. Те оставиха много добри впечатления с изявите си и взеха участие в няколко контролни мачове на тима. След края на пробния период наставникът на немския тим заяви, че ще продължи да следи за изявите на Дяков. Поредната изключително престижна контролна среща отново доказва авторитета на бургаския клуб сред водещите отбори в Европа, както и високите амбиции, които тимът на Красимир Балъков ще преследва през новия сезон.

Утре собственикът на „Черноморец - Бургас" Митко Събев, заедно с Красимир Балъков и Фреди Бобич ще присъстват на финала на Шампионската лига на стадион Сантяго Бернабеу в Мадрид. На пресконференция преди дни наставникът на бургаския клуб заяви, че ще бъде раздвоен в пристрастията си в двубоя между Интер и Байерн - от една страна защото познава добре Жозе Муриньо, който бе помощник треньор в „Спортинг", когато Балъков играеше в клуба, а от друга защото времето прекарано в Германия го е направило привърженик на футбола в Бундеслигата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).