Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик падна с 3:1 от съдията
Автор: Екип Burgas24.bg 20:26 / 23.05.2010Коментари (18)2492
© Burgas24.bg
Скандален мач беляза предпоследния двубой на Нефтохимик от Югоизтоната "В" група. "Шейховете" гостуваха на Левски Стара Загора (Ягода), но паднаха с 3:1 от съдията.

Чернодрешкото реши, че няма дори да дава надежди за успех за бургазлии, затова набързо свирна три дузпи за домакините. в рамките на 15 минути.

Единственото попадение за "зелените" отбеляза Габриел Генчев, но за наченки на футболен двубой, не можеше и да става въпрос.

Срещата се игра при мутренски, според ръководството на нафтата условия и 15-сантиметрова трева, която не позволяваше на топката да се движи.

"Не можем да коментираме двубой, подобни селско-мутренски изпълнения от 90-те години убиват футбола ни", бе лаконичният коментар на Димитър Стойчев, специално за читателите на Burgas24.bg.

Треньорът не пожела да коментира бъдещето на отбора, преди последния мач със Созопол. "Нека мине последния двубой, ще се съберем с ръководството и ще решим какво следва догодина и какви ще са амбициите ни", заключи Стойчев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
5 юни 1991, Стадион "Хаджи Димитър", гр. Сливен, 6 000 зрители Етър (Велико Търново) 2:1 Нефтохимик (Бургас) Голмайстори: 0:1 Добревски (26); 1:1 Рашев (41); 2:1 Гайдарски (66).
0
 
 
Финал за ПФЛ, 1996 година Нефтохимик - Монтана 7:2 (след прод)и 2:2 в ред.време 0:1 Ибраимов(6),0:2 Ибраимов(26)1:2 В.Петков(48),2:2 Парушев(85),3:2 Киселичков(95),4:2 Петков(102),5:2 Трендафилов(105),6:2 М.Георгиев(115),7:2 М.Георгиев(118) Нефтохимик: Кънев, Петров, Кишишев, Денев(46-Кр.Димитров), Парушев, Митрев(46-Киселичков), Цонев(74-Георгиев), Ст.Димитров, В.Петков, Трендафилов, Груев Монтана: Ролев, Здравков, Игнатов, Ботев, Червенков, Ибраимов(103-Янакиев), Антонов(75-Иванов), Панайотов, Праматаров, Тонов, Атанасов Стадион:"Васил Левски" - 1000 зрители Съдии:П.Андреев,Н.Недялков,Хр.Недялков Жълти картони: Игнатов(Монтана), Денев(Нефтохимик) Финал за ПФЛ 1997 година Литекс - Нефтохимик 4:5 след дузпи (2:2 в ред.време и прод) 1:0 Ст.Стоилов(23),1:1 Трендафилов(46),2:1 Ст.Юруков(50),2:2 Груев(90) При дузпите: 1:0 Ст.Стоилов,1:1 Кр.Димитров,Р.Кирилов пропуска, 1:2 Парушев, Ст.Юруков пропуска, 1:3 Г.Евтимов, 2:3 М.Тодоров, Груев пропуска, В.Вутов пропуска Литекс: В.Вутов, Карадалиев, Кирилов, Ст.Колев, Балабанов, Емилов(54-Кеморан Ахмед), М.Тодоров, Ст.Стоилов(66-Ив.Петев), Ст.Юруков, Ив.Русев, Беляков(60-Терзиев) Нефтохимик: Шулев, Петров, Г.Евтимов, Трендафилов, Кишишев, Цонев, Груев, Кр.Димитров, Парушев, Бранимиров, Андонов Стадион:"Васил Левски" - 4000 зрители Съдия: Стефан Орманджиев Жълти картони: Карадалиев, Юруков, Петев(Литекс), Бранимиров, Кишишев(Нефтохимик) Червен картони: Колев(Литекс), Андонов(Нефтохимик)
+2
 
 
Браво на левски стара загора - разбрали са какъв е единствения начин да бият Нафтата. С игра няма кой да ни бие. Показва и друго - въпреки че мача е нямал значение, смотаняците са искали да се надуват че са побеждавали Двукратния шампион на България Нафтата и са хвърлили маса пари, за да го направят. То на тях това ще е най-големия успех в историята на жалкото им отборче. Нека се радват. МАЧКАЙ НАФТА МАЧКАЙ !!
0
 
 
Мач в Горно Ботево дефакто нямаше. Имаше някаква пародия на цирково изкуство във футболен вариант. Най-интересното беше, че когато вече наистина имаше дузпа (4-та), съдията дори не я свирна ... явно си беше изпълнил поръчката. И двете полувремена вместо да даде продължение, съдията реши да даде съкращение и общо цялото игрално време беше около 82-3 минути. Терена беше под всякаква критика и приличаше по-скоро на парк, отколкото на футболно игрище. Седалките около "ложата" бяха покрити с растителност, по-висока от мен и вместо да служат за място, където зрител може да седне да наблюдава мач се ползват поскоро за мост, по който може да се стигне до "централната трибуна. Навесите, служещи за резервни скамейки от далеч приличаха по-скоро на кошери. Петима цивилни сотаджия стояха на пейките от другата страна през целия мач и явно имаха грижата съдията да свири "правилно". Всяко падане на домакините с повод и без повод бе отсъдено като нарушение, а за целия мач общия брой нарушения в полза на Нефтохимик бе 4 или 5. Когато все пак някой футболист на отбора ни се окажеше в стрелкова позиция, неизменно флага на страничния съдия бе високо вдигнат ... за всеки случай. Гола ни стана след корнер и меле в наказателното поле на Левски и предполагам, това свари съдията леко неподготвен и явно не успя да реагира веднага, за да отмени гола по някаква причина. Отбора ни бе съставен предимно от млади футболисти, с чиито качества в игрова обстановка трябваше да се запознае Стойчев, но за съжаление нито терена, нито условията, нито играта на противника позволиха това да стане. Най-глупавото в случая беше, че мача бе без абсолютно никакво значение за който и да е от двата отбора, но явно за селяните от Г. Ботево бе въпрос на "чест" да победят и не са жалили средства
-1
 
 
и маикати сащо ще е е ма4каме ;) бади сигурен :)
0
 
 
акулите естествено силни само в нета, пълни комисари сте. де*а отрепките ви гнусни хепатитни наркоманчета. връщайте се в айтос или комлука, там ви е дома - или при циганите или при турците. а да не забравяме, че имахте ЦИГАНСКА агитка на стария ви стадион хахахах, пълен жмел сте интернет хулиганчета такива ;)
на 24.05.2010 г.
0
 
 
Говорим за български футбол , все пак . Без да опропасти поне един мач сезона е някакси непълен ...
-1
 
 
на маикаим пу**ата мутри ли са кво са ама тои Господ гледа ;) !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: