Нефтохимик падна с 3:1 от съдията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (18)
20:26 / 23.05.2010
2495
Скандален мач беляза предпоследния двубой на Нефтохимик от Югоизтоната "В" група. "Шейховете" гостуваха на Левски Стара Загора (Ягода), но паднаха с 3:1 от съдията.

Чернодрешкото реши, че няма дори да дава надежди за успех за бургазлии, затова набързо свирна три дузпи за домакините. в рамките на 15 минути.

Единственото попадение за "зелените" отбеляза Габриел Генчев, но за наченки на футболен двубой, не можеше и да става въпрос.

Срещата се игра при мутренски, според ръководството на нафтата условия и 15-сантиметрова трева, която не позволяваше на топката да се движи.

"Не можем да коментираме двубой, подобни селско-мутренски изпълнения от 90-те години убиват футбола ни", бе лаконичният коментар на Димитър Стойчев, специално за читателите на Burgas24.bg.

Треньорът не пожела да коментира бъдещето на отбора, преди последния мач със Созопол. "Нека мине последния двубой, ще се съберем с ръководството и ще решим какво следва догодина и какви ще са амбициите ни", заключи Стойчев.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).