Три южноамерикански "акули" останаха да тренират в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:29 / 25.05.2010
1434
Въпреки че имат на разположение повече от месец за лятна почивка, трима южноамериканци в състава на „Черноморец" предпочетоха да останат в Бургас, вместо да се приберат по родните си места. В духа на истинския професионализъм аржентинците Адриан Фернандес и Роберто Карбони и венецуелецът Ектор Гонзалес тренират всеки ден на „Лазур", като пробягват между 5 и 10 км. Кросовете на стадиона минават под зоркия взор на бащата на Адриан - Рамон Фернандес.

„Решихме да останем, защото сега в България е по-топло, отколкото в Южна Америка. Освен това моите родители и родителите на Карбони дойдоха да ни гостуват. Сега и да се върна в Аржентина, не мога да се видя с другите си най-близки роднини, защото ходят на работа. Ще се приберем за кратко по родните си места през декември, когато тук ще е студено, а там по-топло", коментира Фернандес, който беше стрелец №2 за „Черноморец" миналия сезон със 7 гола. Голмайстор на тима с 8 попадения стана Гонзалес.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).