Нефтохимик би Созопол в басейн за края на сезона

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
09:21 / 31.05.2010
4770
Нефтохимик победи Созопол с 1:0 в последен мач от сезона в Югоизточната "В" група. В началото на срещата се изля проливен дъжд, който остави терена в Долно езерово под една педя вода. Това попречи на двата тима да покажат какъвто и да е футбол, понеже топката постоянно се спираше в локвите и не можеше нито да се води, нито да се подава.

Все пак Нефтохимик успя да вкара един победен гол чрез Милен Христов, а Милен Георгиев и съотборниците му направиха ефектен скок в най-голямата локва пред агитката, която също се представи на ниво. "Зелените" пък играха с човек по-малко почти през целия двубой, след като в началото Митко Трендафилов бе изгонен с директен червен картон за удар без топка срещу съперник.

Така възродените "шейхове" приключиха сезона в Югоизточната "В" група на трето място зад Равда и Марица. Срещата между Тунджа и Равда пък бе отложена заради проливен дъжд. Равда са втори, но ако победят аутсайдера Тунджа излизат на първото място и се класират за "Б" група.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).